Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
widziałem tą sterte na oko 200szt, swoja drogą to biorą od auta 500 zł opłaty ale jak chcesz sie pozbyć plastików czy dywanów a nie wspomne już że nie ma co zrobić z szybami bo szyba samochodowa w/g przepisów nie jest szkłem to jest problem, u każdego z nas rośnie taka kupka szpecąca, no u mnie nie jest aż taka duża bo i przerób mniejszy i wole żeby klient sobie pozostałosci zabrał
kristoff - możesz chociaż sprecyzować od jakich modeli mniej więcej masz te konsole? Po wystrzałach czy nie. Jakieś info poprostu to może wezmę wszystko.
Tak jak pisalem wczesniej wszystkie marki od A do V po 2000 roku , wszystkie niewystrzelone . Widzialem tez ze Jestes zainteresowany maglownicami .Za wszystkie jakie mam chce 100 zl . Jezeli potrzebujesz wiecej info to poprostu zadzwon . Podaje dodatkowe numery telefonow 663 056 882 lub bezposrednio na warsztat 71/727 10 37 ( codziennie od 8 do 19 oprocz niedziel )
Mimek nie masz co marzyc ze ktos skupuje plastiki samochodowe - ja przez ostatnie pol roku staralem sie kogos zainteresowac tym tematem, niestety bezskutecznie . W koncu sie zmobilizowalem ( bardzo pomocna w tym wzgledzie byla straz miejska ktora notabene przyslali obroncy srodowiska tzn. sasiedzi ) i wezwalem firme od utylizacji odpadow ktora za jedyne 2500 netto od kontenera ( 36m3) wywiozla mi wszyskie pozostalosci oprocz desek . W sumie 3 kontenery ale coz przynajmniej mam porzadek ( na razie )
Temat desek nieaktualny . Znalazl sie jeden nabywca i za 100 zl nabyl wszystkie z czego jestem niezmiernie zadowolony , bo mam problem ( straz miejska ) z glowy.
zrobisz, oni nie sprawdzaja czy auto jest sprawne i czy ma poduszki, oczywiscie auto musi samo wjechac o wlasnych silach ale worki moga zostac otwrte (wyciete)