• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

kielich passat b5 jak spawac

jasiu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
koszalin
witam kolegow przekladam wlasnie swojego paska jest to moja pierwsza przekladka sciany mam powucinane tylko zastanawiam sie jak ciac i wspawac kielich(jego czesc) moze ktos ma jakies fotki z przerobki z gory dziekuje pozdrawaim

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
Nie ruszaj kielichow bo ci sie auto rozjedzie,jesli diagnosta zobaczy spawy na kielichach zapomnij o przeglądzie

jasiu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
koszalin
koledzy przeciez kielich z wersji europejskiej lewy rozni sie od angola wypuszczeniem na maglownice ,moze posiada ktos jaksies foto ze wstawiona maglownica i sciana grodziowa pozdrawaim

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
kielichy w B5 są takie same w europie i w angliku,magiel jest mocowany do półki w kielichach są tylko kolumny mcpersona

jasiu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
koszalin
chodzi mi dokladnie o te dwa miejsca zaznaczonae na czerwono

jasiu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
koszalin
sorki moze zle to sformulowalem :oops: czy nalezy cos przespawywac czy wystarczy tylko naspawac z europejczyka ta czesc na angola??

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
to juz jak ci wygodniej czy wytniesz i naspawacz, czy natniesz i wypukasz kazdy sposob jest dobry oby tylko miało wygląd i było bezpieczne

Do góry Bottom