• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jazda bez new keeper i bez v5

kajoj24

Nowy
Punktów
0
Miasto
grantham
Czesc
kupilem samochod jakies 3 miesiace temu zlecialo szybko i nawet sie nie kapnalem ze konczy sie przeglad i tax i co gorsza zapomnialem kompletnie o papierach
tj
mam maly odcinek v5c/2 sie chyba zwie i okazalo sie ze musze go wyslac razem z forma v62 bo jak twierdzi poprzedni wlasciciel papiery wyslal i widocznie gdziesc zginely (v5)
i mam pytanie czy po wyslaniu tego swistka malego zielonego i formy v62 dalej moge uzywac auta ??? czy musze miec jakies specjalne pozwolenie zeby jezdzic do czasu az nie przyjda papiery ??
prosze o pomoc a jak nie bedziecie wiedziec to zadzwonie jutro do dvla
pozdro

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Kurde, jestem zmeczony ale czytac umim:

mam maly odcinek v5c/2 sie chyba zwie i okazalo sie ze musze go wyslac razem z forma v62 bo jak twierdzi poprzedni wlasciciel papiery wyslal i widocznie gdziesc zginely (v5)
i mam pytanie czy po wyslaniu tego swistka malego zielonego i formy v62 dalej moge uzywac auta ???
Jak wysle to miec nie bedzie i sie pyta czy wtedy bedzie mogl jezdzic. Czy tak?

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
jak wysle to nie bedzie mial, ale i tak moze jezdzic nawet bez tego. nie musi wysylac tego kwitka ale jak wysle to nie placi 25funciakow

kajoj24

Nowy
Punktów
0
Miasto
grantham
dzieki wielkie chlopocki
a co do mojego pytania to tak: chodzilo mi ze narazie mam to male zielone potwierdzenie do poki go nie wysle do dvla
a takie male pytanko Panie guzik robiles tak juz czy tak Ci sie wydaje bo ja na wszelki wypadek bede kserowal forme ktora wysle i male potwierdzenie
od tak o wiecie dla wlasnego spokoju:) wiem ze wszystkie te ich systemy i inne pierduly ale lepiej miec
pozdro Ludziska z Grantham

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
ja nie mialem takiej sytuacji ale wiem ze tak mozna, bedziesz mial problem jak jeszcze ten kwitek zginie bo wte bedzie opatayd

Do góry Bottom