• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Japończyk ale jaki?

Hubert Kot

Początkujący
Punktów
0
Miasto
szczecin
WItam

Naprawdę przymierzam sie do zakupu anglika... intensywnie myślę nad Audi A3 1.9 TD - koszt takiego z roku 2000 i przebiegiem okolo 115 tys mil to kwota rzędu 3000 tys Funtów plus minus 200 F. Do tego jak sie dowiadywałem koszt części i robocizny może wynosic około 8 tys pln. i w sumie mógłbym kupić go ale czytając opinie kierowców to ekonomia ewentualnych napraw nie należy do najtańszych, więc może kupić jakiegoś chinczyka czy koreanczyka co wy na to. Doradzie coś. będę jeszcze z 10 dni w UK i chciałbym juz coś kupić. Jakis dynamiczny chinczyk i tani w eksploatacji.
wielkie dzięki. zależy mi na czasie

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
ja szczerze polecam Mazdę 6, bardzo fajne autko, dynamiczne Diesle. Co do Audi i słynnego silnika 1.9 TDI to klekot jakich mało.
Sam mam taki produkt w Galaxym i dlatego zraziłem się do Diesli a w szczególności do tych nie na common railu.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Jeśli chodzi o mazdę 6 to polecam silnik 2,0 TDI 147KM jeździłam taką ponad rok dopóki mi jej nie ukradli :-(
Jeździła wspaniale i nic się z nią nie działo.
Jedyny jej minus to były niewygodne siedzenia.

N

niko123

mam porównanie jazda mazda 6 , autami niemieckimi i toyotą Avensis-szczerze polecam avensisa jesli ma byc to japończyk. znacznie lepiej wyciszony niż mazda 6 , przyjemniej sie go prowadzi niz mazde. silnik też bardziej dynamiczny i przyjemny. Jednak dla siebie jak miałbym kupować to Volvo a o Saabie 9-5 juz nie wspomne to poprostu rewelacja. nie wiem co ludzie widza w VW i innych niemcach...

Hubert Kot

Początkujący
Punktów
0
Miasto
szczecin
ooo volvo to super auta choc w srodku sa troche surowe. Jezdzilem roznymi modelami prawie z kazdej polki i mazdami tez

takie sa plusy pracy zarobkowej w Uk w hotelach :jezor3:

Do góry Bottom