• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jakiego wybrać do przekładki

yez

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
Witam od pewnego czasu interesuje się anglikami mianowicie chciałem kupić anglika i sam go przerobić na wersje europejską. Nie wiem jakie autko wybrać chodzi mi po głowie bmw e46 2.0 td 2000r., audi a3 1.9tdi lub a6 1.9tdi 2000r. i jaka by była ich cena w Wielkiej Brytania bo szukałem na stronach ale są tylko licytacje.

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
najprostsze pewnie będzie a3

yez

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
ale nie muszę wycinać i wspawywać tej przedniej ścianki na której trzymają sie pedały i itp. co do cenny to za ile można kupić taką a3

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
wszystko zależy od stanu i przebiegu za ładną z przebiegiem do 150 tys mil musisz dać pow 1500 f

oktawian

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
Zielona Góra
To zależy jak chcesz tanio kupić to będzie bez motu i taxu a wtedy tylko transport .

yez

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
A na jakich stronkach opłaca się kupować anglika bo czytałem ze na niektórych stronach jest bardzo drogo. A jeśli zamawiam np. transport u osób które się tym zajmują to one pomagają w kupnie.

Fenek16

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Starachowice
Nie bede zakładał nowego tematu, wiec tutaj zapytam - szukam dla siebie jakieś busika w UK i żeby go tutaj poźniej sciągnać. Ceny nie mam konkretnej jeszcze ale, szukam auta z okolic 00r moze być troche w dół i w góre. Myślałem nad Vito, ale jednak wiadomo jak z ich awaryjnoscią i wolałbym jakies inne sugestie.

Co się najłatwiej przekłada z tych lżejszych busów? Sprniter, Transporter, Transit, Ducato, Boxer itd.?

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Najłatwiej mercedes sprinter, vw lt i iveco turbo daily.

Do góry Bottom