• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki interfejs wybrac do aut z grupy VAG?

rhd

Gaduła
Punktów
0
Miasto
lubelskie

bevery9

Anglikomaniak
Punktów
5
Miasto
KGR 01 32
NAJLEPIEJ NAPISAĆ DO MIŚKA ALBO MARLENKI ALBO JARO oni mają większe doświadczenie bo robią to na codzień!

---------- Dodano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Zależy do czego chcesz tego używać podaj więcej konkretów ile chcesz wydać i co nim robić chcesz to postaramy ci pomóc!

rhd

Gaduła
Punktów
0
Miasto
lubelskie
te kabelki z allegro sa po ok.150zl.
za VCDS gosc chce 300zl.Nie wiem czy to duzo czy malo.dlatego was pytam.
A do czego chce to uzywac? tak jak pisalem,zmienic mile na kilometry i tak zeby sobie podlubac.
zadne takie zaawansowane rzeczy jak immobilizery czy korekta licznika.
Jaro,Misiek i Marlena tez to czytaja,ale moze do nich tez napisze
w kazdym razie dzieki

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Nie posiadam zadnego z tych fejsow ale nie oszukujmy sie jest to sprzet za 150zl czyli w diagnostyce komputerowej aut to praktycznie zerowy wydatek. Jezeli chcesz to dla uzytku wlasnego i tak jak napisales wczesniej do zabawy i zmiany kodowanie z mil na km to nie ma znaczenia co wezmiesz, jednak sklanialbym sie ku commanderowi.

VCDS jest urzadzeniem duzo lepszym jednak ten model ktory oferuje Ci sprzedawca za 300zl to import z Chin. A jak chcesz kupowac ryżownie to lepiej miec sprawdzonego sprzedawce ktory wie co sprzedaje. Oryginalny VCDS od Ross Techa kosztuje okolo 1000zl

rhd

Gaduła
Punktów
0
Miasto
lubelskie
hmmm,3 stowy to niby nie duzo.ale jak to bedzie jakies badziewie.
popytam jeszcze tego kolesia.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
NAJLEPIEJ NAPISAĆ DO MIŚKA ALBO MARLENKI ALBO JARO oni mają większe doświadczenie bo robią to na codzień!

Od tego jest forum aby pomagać jednym tematem kilku osobom, a nie prywatnie.
O tych urządzeniach co pisze rhd nie mamy zielonego pojęcia bo nie pracowaliśmy i nie pracujemy na nich.

rhd

Gaduła
Punktów
0
Miasto
lubelskie
to moze inaczej...
co byscie mi polecili? oczywiscie do prac typowo amatorskich jak wczesniej napisalem.no i zeby to bylo do ogarniecia przez nowicjusza :)

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
miałem vcds -- teraz mam vag can pro
jak zupełnie amatorsko to ten badziew da radę
jak chcesz coś na dłużej -- to sprzęt orginalny ze wsparciem i aktualizacjami
700-1000 zł - nie mniej

Wojtek86

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mierzęcice
Panowie jak amatorsko to za 150zł to juz duzo bo i tak niewyciągniecie z niego więcej jak 25%mozliwości(amator) a jak chcecie sie zajmować troszke lepiej to rosch-tech(adaco)proponuje wam hex-cana za 1899+aktualizacje darmowe.i to jest bardzo dobra cena. Ale nawet jak się kupi kabel za 30000zł+0k 4000zł za aktualizacje rocznie to i tak one auta nienaprawiają SAME a wiadomości nie są na tacy podane jak mogło by się wydawać, tak jak naprzykład o kodowaniu liczników z mil na km. a więc kazdy sobie musi zadać pytanie ile chce wydać jak i po co go będzie uzywał.
Sprzedam heX-can z oprogramowaniem Vac com 704.1 sprawny w idealnym stanie roczny z fakturką zakupu za 800zł tel 500 21 23 25 pozdrawiam

promil

Początkujący
Punktów
0
Miasto
KWIDZYN
My pracujemy na VCDS i sprawuje się świetnie. Można nim zrobić naprawde wiele tematów tylko trzeba znac kody , loginy itp. oczywiście do programowania czegoś, bo do kasowania kodów i innych odczytów jest prosty i daje sobie rade ze wszystkim . Znowu VAG CAN PRO wydaje się przydatniejszy do nowszych aut - jest bardziej rozbudowany.

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
z tym że ma błędy w tłumaczeniu -- spotkałem się z innym opisem komórek w kodowaniu :( i wyłączyłem spryskiwacz :(

Do góry Bottom