• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak zarejestrowac? Mam tylko prawa strone dowodu

sznyro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
radom
witam mam pytanie bo kupiłem motocykl i mam mot i dowód v5c tylko że ta strone co sie wysyła do DVLA czyli tą stronę co są punkty 9,10,11 czy z tych dokumentów zarejestruje motocykl

sznyro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
radom
czytałem już sporo postów i odpowiedzi są różne, i się pogubiłem mam pierwszy raz styczność z dokumentami z anglii wam sie to wszystko wydaje oczywiste jak rejestracja u nas.Kupiłem motor z Anglii mam tylko MOT jedna strone v5c z podpunktami 9 10 11 ,nie mam umowy czy ktoś może mi napisać co mam po kolei co mam zrobic aby go zarejestrowac o ile to możliwe

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Nie. Zalaczam formularz V62.
Musisz go wypelnic i wpisac angielski adres na ktory auto ma byc zarejestrowane i na ktory ma zostac wyslany dowod rejestracyjny. Do tego formularza zalaczasz zielony odcinek z tego swistka ktory Ty masz (numer 10).

Załączniki

• v62_161.pdf
    192 KB · Wyświetleń: 167

sznyro

Początkujący
Punktów
0
Miasto
radom
Ok dzięki, mam jeszcze jedno pytanie bo jak pisałem wcześniej nie mam umowy z właścicielem i nie mam na tych papierach jego danych, a motor kupiłem w Polsce od polaka czy istnieje możliwość że może być kradziony

Do góry Bottom