• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Instalacja a4 b7

Punktów
0
Dzień dobry takie „proste” pytanie jeśli chodzi o wiązkę w środku auta czytałem że żmudna robota ale nie jestem pewny a nie chce narobić bigosu.
1.Całą wiązkę główną trzeba ROZPLĄTAĆ i przerzucać na drugą stronę ?
2. Które wiązki a bardziej od czego trzeba przedłużać
Dziękuję z góry za odpowiedzi

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
496
Miasto
łódzkie
Przerzucać ? fajne podejście takie młodzieżowe, przerobienie w tym aucie wiązki z przeniesieniem bezpieczników i modułów to najgorsza w tym aucie robota jak nie robiłeś tego to lepiej nie zaczynaj, opisywane wielokrotnie jak nie ma o b7 to jest o b6, lepiej kup drugą jak nie będzie pasować do założenia to chociaż będziesz miał podgląd jak i gdzie co idzie i na kabelki do przedłużania lub ...... mam kilka LHD na zbyciu do różnych wersji

Punktów
0
Przerzucać ? fajne podejście takie młodzieżowe, przerobienie w tym aucie wiązki z przeniesieniem bezpieczników i modułów to najgorsza w tym aucie robota jak nie robiłeś tego to lepiej nie zaczynaj, opisywane wielokrotnie jak nie ma o b7 to jest o b6, lepiej kup drugą jak nie będzie pasować do założenia to chociaż będziesz miał podgląd jak i gdzie co idzie i na kabelki do przedłużania lub ...... mam kilka LHD na zbyciu do różnych wersji
Mam drugą tylko 2.0 tdi na środek a robię 3.0 tdi w manualu. Z tego co wyczytałem to nie bardzo że lepiej szukać wiązki z 3.0. Jeśli taką posiadasz to myślę że powinniśmy się dogadać

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
496
Miasto
łódzkie
Wewnętrzna nie ma znaczenia ważne żeby były pod to samo wyposażenie lub wyższe i jak manual to manual, silnikowa to już pod silnik ale w b7 obierasz z gumy i zawijasz

Do góry Bottom