• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Insignia- czy jest możliwa przekładka?

Pawelek_S

Początkujący
Punktów
0
Ostatnio Insignie trafiają nam się coraz częściej. Chętnie przerobimy każdą jaka tylko została wyprodukowana z kierownica po prawej stronie. Jeśli jednak ktoś chce samemu się tym zająć i ma jakieś z tym związane pytania to proszę pisać lub dzwonić. Jeśli będę potrafił to chętnie pomogę.
Witam, a czy to prawda że dawca musi mieć identyczne wyposażenie inaczej problemy będą z ew, programowaniem tego i owego. Na przykład w starszych autach zafira b astra h można robić cuda potem tylko tech i gotowe. Na początku jak nie znałem bliżej tematu to kolega dla jaj przeprogramował mi manetki w cim-ie na odwrót . Jak przestawiałem auto z garażu na plac to mieli ubaw.

ericsson

Początkujący
Punktów
1
Koledzy, mam pytanie "pierdoły" przy przekładce - czy w Insigni A kombi (przed liftem) którykolwiek ze znaczków Vauxhall (grill, blenda tylnej klapy) możliwe jest przełożenie emblematu na Oplowski (ale sam znaczek), czy też trzeba załatwiać cały grill / blendę?
Dzięki

KierBike

Nowy
Punktów
0
Blende z przodu musisz wymienic całą. Bo znaczek opla jest jednolity z blendą. Vouxhall ma sam znaczek odczepiany. Jak z tyłu to nie wiem.

Do góry Bottom