• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[AUTO W PL] HONDA ACCORD EXECUTIVE

gtirboy

Nowy
Punktów
0
Sprzedam honda accord executive 2003r, 2.4 benz 190km. Auto ma uszkodzony zderzak przedni i lampe(Xenony dzialaja). V5c na moje imie. Pelna opcja. Wiecej pod num tel 69032
7850. Zdjecia na zyczenie. Sprzedam lub zamienie.
Posiadam rowniez do sprzedazy Nissana Pulsara GTI-R 313KM. Ciezko zmodyfikowany(klatki brat). V5C na moje imie. Zdjecia na zyczenie. Bezwypadkowy! Tylko rozsadne oferty S6003873.JPG

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
495
Miasto
łódzkie
"Rozsądne ceny" to kolego ty powinieneś podać jak chcesz licytować to wrzuć na allegro lub ebay

gtirboy

Nowy
Punktów
0
"Rozsądne ceny" to kolego ty powinieneś podać jak chcesz licytować to wrzuć na allegro lub ebay
Nie wiem po co sie wypowiadasz, jesli nie jestes zainteresowany. Nie wiem czemu ma sluzyc twoja wypowiedz. Gdybym chcial licytowac to bym licytowal, a ja dalem tylko ogloszenie. Nabijaj sobie dalej liczbe postow. Mimo wszystko dziekuje za wypowiedz. Pzdr

Nie wiem po co sie wypowiadasz, jesli nie jestes zainteresowany. Nie wiem czemu ma sluzyc twoja wypowiedz. Gdybym chcial licytowac to bym licytowal, a ja dalem tylko ogloszenie. Nabijaj sobie dalej liczbe postow. Mimo wszystko dziekuje za wypowiedz. Pzdr
Ps. Rozsadne ceny dotycza pulsara!

Podeślij fotki Nissana i napisz coś więcej.
Honda ma aktualny Tax i MOT ?
Honda od pol roku stoi bez MOT i TAX-u

Ostatnio edytowane przez moderatora:

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
105
Miasto
Działdowo
Kolego uspokój się troszkę i nie oskarżaj kogoś kto wypowiada się tylko na konkretne tematy.
Nie znasz człowieka to nie osądzaj....
Jesteś tu od wczoraj nie zapominaj o tym

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
495
Miasto
łódzkie
zamiast mnie atakować uzupełnij dane o cene zgodnie z regulaminem który akceptowałeś

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
105
Miasto
Działdowo
Rysiu tu mało kto wie gdzie na stronie głównej znaleźć regulamin...
A Ty jeszcze wymagasz żeby go przeczytać.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom