• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Handel

6Łukasz9

Nowy
Punktów
0
Witam, prowadzimy razem z tatą mały warsztat samochodowy i tak zastanawiamy się nad sprowadzeniem kilku autek z Anglii na przeróbkę i na handel czy to się opłaca ? Na początek myślałem nad Peugeotem 407 po wyczytaniu z forum jest to jeden z łatwiejszych autek do przeróbki, komplet potrzebny do przekładki mieści się w granicach 2000-2500 tys zł. Chciałem się poradzić Was i spytać czy to się opłaca ?
Pozdrawiam !

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Jak kupisz naprawdę tanio autka, w dobrym stanie (których w Anglii coraz mniej) i uda Ci się je po przekładce sprzedać w dobrej cenie to się opłaca.
Bardziej opłacalny jest handel częściami z anglików.

czapliniak

Anglikomaniak
Punktów
105
Miasto
Działdowo
Witam, prowadzimy razem z tatą mały warsztat samochodowy i tak zastanawiamy się nad sprowadzeniem kilku autek z Anglii na przeróbkę i na handel czy to się opłaca ? Na początek myślałem nad Peugeotem 407 po wyczytaniu z forum jest to jeden z łatwiejszych autek do przeróbki, komplet potrzebny do przekładki mieści się w granicach 2000-2500 tys zł. Chciałem się poradzić Was i spytać czy to się opłaca ?
Pozdrawiam !
Daj namiar na taką przekładkę to chętnie też kupię.
Ja Ci powiem że za tyle nie kupisz.
Albo deska będzie po regeneracji, albo będzie niekompletna.
Więc jak spojrzysz na allegro na najniższą cenę to się zastanów czy jest licznik, siłowniki zamka centralnego itd...
Dolicz sobie koszt transportu. O zmarnowanym czasie na transport nie wspomnę.
Ale jak to mówią CCC - cena czyni cuda

silver

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Gdybyś potrzebował pomocy w zakupie oraz błyskawicznym transporcie do Polski polecam swoje usługi.
698 219 120

soha333

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
kupuj samochody rozbite które są tańsze i których tu dużo jeździ np. audi, vw, seat, bmw

Do góry Bottom