• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Golf 4 tdi - jaki koszt

Elo78

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Witam ,mój pierwszy post więc witam wszystkich:), chciałbym się zapytać jaka byłaby orientacyjna cena golfa 4 tdi z silnikiem 110 konnym. Jaka byłaby cena gdybym auto sprowadził bezposrednio z UK a jaka gdybym kupował w Pl od handlarza? Skłaniałbym się ku rocznikowi 2003 , najlepiej z klimą, 4 furtki w kolorze srebrnym. Inne opcje też biore pod uwagę;-> Z góry dzięuje za pomoc , pozdrawiam.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
pytasz ile trzeba dać za auto czy ile by wyniosła przekładka ?
odp na pierwsze to trzeba dać tyle ile chce sprzedawca minus to co utargujesz
odp na drugie to za srebrnego 110 KM w 4 furtkach to ok 5.5 kzł
a tak poważnie to nieraz lepiej od handlarza, bo zazwyczaj ma lepsze dojscie i wie co szukać niż inni, z drugiej strony handlarz patrzy na rok wygląd i cene, ty możesz rozejżeć sie za autem z historią servisową, pogadać z włascicielem, zobaczyć auto, zapłacisz więcej ale bedziesz miał auto niecofane, czy inne tam rzeczy które nie interesują handlarza, on i tak wcisnie ci stara spiewke że własciciel to dziadek i auto 3 w rodzinie, garażowane, servisowane u znajomego mechanika i wszystko co chcesz !!! usłyszeć

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
cztery dni temu odebrałem bore po przekładce zapłaciłem 4,5 tyś w tym klima zbieżność badania to coś podobne do golfa te same części przerabiałem w zakŁadzie PHU mazurek w Wąsoszu:thumb2:

Elo78

Nowy
Punktów
0
Miasto
Poznań
Chodziło mi o koszt zakupu samochodu , dzięki za odpowiedź :gora:

albo3

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
słońsk
za ile kupisz za tyle bedziesz miał jest wolny rynek każdy szuka jak najtaniej :tudu:

woosiunioo

Nowy
Punktów
0
Miasto
bialobrzegi
witam wszystkich. a ja chcialbym sie zapytac czy ktos wie gdzie mozna w PL dostac takiego anglika (golfa tdi) w jakis rozsadnych pieniadzach ? moze byc strzelony w tylek byle zeby przod mial caly.

77omega

Bywalec
Punktów
2
Miasto
sepolno / Bognor UK
Tak jak koledzy napisali wyzej zalezy co chcesz kupic czy caly ,czy walniety czy z servisem czy bez .,ile na zegarach ,jak sie zastanowisz i bedziesz wiedzial co szukasz ,to moge ci pomoc ,pozdro

Do góry Bottom