Witamy na Forum Anglików!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Widze,że to troche pózno aby ci odpowiedzieć na ten temat ale może dla innych sie przyda.Takie autem z dowodem v 963 można zamienić na dokumenty nimieckie czyli będzie duży i mały brif i auto straci rodowód i zmieni się w auto nimieckie,Pozdrawiam!!!
ja jestem z Suchej Beskidzkiej i rejestrowalem juz kilka angoli, ale co do V963 to moj wujek usilowal zarejestrowac swojego Scenica z tym dokumentem od 2007 do 2010 w nadziei ze przepisy sie zmienia i mu zaakceptuja ale w koncu przyjechal do Anglii na vic.....albo ta franca z WK go nie lubi.....chodzili razem do klasy. Tak ze znajomosci to nie wszystko
w takim razie moze jednak cos sie zmienilo skoro w tylu miejscach rejestruja...podesle jakiegos kolege z pieknymi oczami aby podpytal jak to jest w Suchej z tym V963
REJESTRACJA NA V963 POMOGĘ I ZAREJESTRUJE W PL TEL 792 292 255 TYLKO POWAŻNE PROPOZYCJE ZA REJ W DE JEST 3TYS PL +JESZCZE W PL JA ZAŁATWIE ZA 4 TYS PLN , POTRZEBNE WSZYSTKO JAK DO POJAZDU SPROWADZONEGO Z EU ;ZAŁATWIAM WSZYSTKIE DOK W UK NA TWOJE NAZWISKO JESLI NIE POSIADASZ NIC ,JAK POTRZEBUJESZ KUPIC TAKŻE POMOGE I ZAŁATWIĘ TRANSPORT + DOK NA CIEBIE ZAPRASZAM