• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

e46 318ci dostępnosc części

grzesciu

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gdańsk
Dlugo szukaliscie części do swoich angilkow? Jak jest z ich dostępnością? To będzie moja 1 przekładka i chce się dowiedziec jaka jest górna granica w tym modelu kosztu części (2002r. 143 hp, full skora). Nie chce zeby mnie ktos naciagnal.
Pozdrawiam.

pluto1987

Początkujący
Punktów
0
Miasto
ostroleka
Do coupe bardzo cięzko dostać przekładke. Naszczęście od sedana i kombi pasują tez prócz kilku elementów:
Osłony słupków pod kokpitem te dolne na bokach przy nogach są inne. W serwisie do 50zł sztuka. Zaślepki przy klamkach z otworem na kluczyk i bez otworu. W serwisie koło 30zł sztuka. Zamek drzwi lewych. Ramka wokoło lewarka zmiany biegów W serwisie koło 120zł w kolorze tytanmat . Jeśli automat to również plastik w środku ramki lewarka z oznaczeniem biegów. Licznik w coupe ma pochylone cyferki. Tyle pamiętam.
Przekładkę kupisz od 2000 do 3500zł plus, a czy będzie kompletna to sam musisz dopilnowac. Na forum jest lista potrzebnych części i opis.

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
witam kolego zalezy jak szukasz ja znalazlem klamoty do mojego e46 za 1.8k bez odblysnikow i lewego lusterka. dobra rada jak kupujesz pierwszy raz przekladke jedz z dokladna lista czesci bo inaczej polowy gratow pozapminasz a jak handlarz jes typowym szuszfolem to ci nie powie co i jak. pozdrawiam

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
zalezy kolego na kogo trafisz ja jak bralem moja przekladke kolo byl wpozo max powiedzial co potrzebne brac. okazalo sie potem ze nie ma magla zaufalem mu bo tylko 50km od mojego domu i doslal. dodatkowo dorzucil mi zegary, climatronic ktory w przekladce nie potrzebne. Kolo super i za tani pieniadz graty odal. ale odrazu po rozmowie przez telefon poznac czy handlarz jest ok czy kawal skur....na. pozdrawiam

Do góry Bottom