• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Działania które zmuszą Polskę do umozliwnienia rejestracji anglików

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
1olek
Ja jestem w tej dobrej sytuacji że nawet jak by się przekładki urwały to mam z czego żyć
Jedyne co mnie śmieszy w tej całej dyskusji i z czego robie sobie jaja to poziom kultury jaki prezentuje Divorski
Nie mam nic do tego że walczycie macie do tego prawo ale trzeba robić to z klasą
Dlaczego Polacy postrzegani są za granicą za tych gorszych?
Właśnie przez takich jak Divorski co to na wstępie wszystkim naubliża bo on jest najmądrzejszy na świecie

Jesteście na emigracji dawajcie dobre świadectwo o Polsce

Pozdro

1olek

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Dublin
JARO jestem Polakiem i interesuja mnie sprawy Polskie, chce aby to byl normalny kraj, w przeciwienstwie do Ciebie, Ty chcesz miec tylko pelna kieszen a resze masz gleboko w d...

I obrazasz to tylko Ty, popatrz jakich slow uzywasz w swoich wypowiedziach !

---------- Dodano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Dlaczego Polacy postrzegani są za granicą za tych gorszych?

nie wiem skad masz takie dane, z mojego doswiadczenia moge powiedziec ze jestesmy postrzegani za tych lepszych.

szpynda

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Malbork/Limerick
http://moto.wp.pl/kat,121,title,Pol...3841936,wiadomosc.html?ticaid=1d1df&_ticrsn=5

Być może to tylko inna wersja z linku powyżej ale brzmi jak forma ostateczna :) Mam nadzieję, że to będzie efekt kuli śniegowej, problem młodzieńców w BMW łatwo rozwiązać. Wystarczy aby do 26 roku życia auta byly max. 1.4l albo polisa warta więcej niż auto. Nauczy się polskie chamstwo (generalizuję ale kultury jazdy to mu nie znamy) jeździć po drogach to i angliki przestaną przeszkadzać.

camillo8

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Wejherowo
http://moto.wp.pl/kat,121,title,Pol...3841936,wiadomosc.html?ticaid=1d1df&_ticrsn=5

Być może to tylko inna wersja z linku powyżej ale brzmi jak forma ostateczna :) Mam nadzieję, że to będzie efekt kuli śniegowej, problem młodzieńców w BMW łatwo rozwiązać. Wystarczy aby do 26 roku życia auta byly max. 1.4l albo polisa warta więcej niż auto. Nauczy się polskie chamstwo (generalizuję ale kultury jazdy to mu nie znamy) jeździć po drogach to i angliki przestaną przeszkadzać.

Ja mam 23 lata i 3.0 benzynę (anglika). Puki co nie stworzyłem jeszcze żadnej niebezpiecznej sytuacji na drodze a jeżdżę nim po Polsce prawie pół roku. Jeśli będzie można chętnie zarejestruję moje auto w PL. Ale proszę nie mów że ktoś jest gorszym czy niebezpiecznym kierowcą bo jest młody. Znam osoby w wieku ponad 50 lat które jeżdżą jak te przysłowiowe szczyle w BMW.

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
a ile ty zarabiasz ???? przechwało wali mnie to pochwal się ile no ile hahahahahahahahh

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
tak jak zawsze kiedy znajdzie sie gosciu co chce kijem Wisłe zawracać, racja mniejszosci chce zabić racje większosci jesli nie natrętstwem to hamstwem i osmieszaniem, dobra rada jak 10 osób mówi że jestes chory to posłuchaj i sie połóż do łóżka

wawu1972

Nowy
Punktów
0
Miasto
barking uk
rejestracja anglika w polsce

witam
jestem tu nowy ale calym sercem popieram wspolna walke o nasze prawa co do mozliwosci rejestracji naszych autek w polsce.
przeciez nasze angliki maja homologacje do porusznia sie po drogach i moim zdaniem nie ma to wiekszego znaczenia czy po angielskich,wloskich,niemieckich,amerykanskich czy po polskich.i chyba nie ma znaczenia z ktorej strony jest kierownica,przeciez my bedac w polsce poruszmy sie naszymi anglikami i nic sie nie dzieje,wiec co mogloby sie dziac gdyby na naszych zderzakach pojawily sie polskie dechy.
uwazam ze ze strony polskich urzedasow jest to poprostu proba jakiegos zarobku na nas, rodakach z uk

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
no to może z innej beczki
czemu nie walczycie o zarobki jak w niemczech , francji czy GB
nie było by wtedy problemu
było by niejednego stac na autko z salonu funkiel nuwkę

1olek

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Dublin
zrozumcie ze wlasciciele zakladow przekladajacych angliki straca niezle zrodla dochodu i zawsze beda przeciwni rejestracji RHD w PL ;)

Ogolnie spamuja w tym temacie pomimo ze ich nie dotyczy przeciez temat jest sprzeczny z ich wypowiedziami. Bo jakie to oni dzialania podejmuja zeby umozliwic rejestracje RHD w PL ? Po prostu bija piane i tyle ;)

Niestety na tym forum nie ma Moderatora ktory dbal by o porzadek, wiec wyzywanie sie, przeklenstwa, pisanie nie na temat jest tu dozwolone :)

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
zrozumcie ze wlasciciele zakladow przekladajacych angliki straca niezle zrodla dochodu i zawsze beda przeciwni rejestracji RHD w PL ;)

Ogolnie spamuja w tym temacie pomimo ze ich nie dotyczy przeciez temat jest sprzeczny z ich wypowiedziami. Bo jakie to oni dzialania podejmuja zeby umozliwic rejestracje RHD w PL ? Po prostu bija piane i tyle ;)

Niestety na tym forum nie ma Moderatora ktory dbal by o porzadek, wiec wyzywanie sie, przeklenstwa, pisanie nie na temat jest tu dozwolone :)

a skad Ty sie tu wziołeś ???
zrozumcie ze wlasciciele zakladow przekladajacych angliki straca niezle zrodla dochodu

moze napiszmy do sadu EU o zlikwidowanie malych zakladów samochodowych
zeby ASO mialo lepszy biznes
a wtedy Ci wlasciciele tych zakladzików samochodowych napisza --OK nie ma sprawy jestesmy za---

wiec chłopie nie pieprz głupot, jest to normalny interes ( przekladki) jak kazdy inny wiec
nie bede sobie chleba odbierał
ale druga sprawa jest ze to jest , i zrozum te słowa
NIEBEZPIECZNE , bo za rok benda jezdzily w polsce same angole
i cholera zrozumcie to wreszcie
napisalem juz ze potem bedziecie sie domagac jazdy po lewej stronie drogi
zreszta kazdy NORMALNY czlowiek jezdzi tak jak Pan Bóg przykazal
w posce po prawej w GB po lewej
a jak chcesz jezdzic odwrotnie to kup sobie wrotki ( bo dla mnie jest to wielka cholerna głupota)

po za tym skonczcie juz ten bełkot na temat rejestracji RHD

1olek

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Dublin
moze napiszmy do sadu EU o zlikwidowanie malych zakladów samochodowych
zeby ASO mialo lepszy biznes
a wtedy Ci wlasciciele tych zakladzików samochodowych napisza --OK nie ma sprawy jestesmy za---

a pisz sobie jak chcesz mnie to nie obchodzi

wiec chłopie nie pieprz głupot, jest to normalny interes ( przekladki) jak kazdy inny wiec
nie bede sobie chleba odbierał

normalne w 100% sie zgadzam, w koncu sie przyznales ze chodz Ci zrodlo utrzymania i ja nie mam nic do Twoich przekladek, oplaca sie to przekladaj tysiacami te auta, ale innych nie zmuszaj do przekladki jak jej nie chca

ale druga sprawa jest ze to jest , i zrozum te słowa
NIEBEZPIECZNE , bo za rok benda jezdzily w polsce same angole
i cholera zrozumcie to wreszcie

wedlug Ciebie niebezpieczne wedlug innych bezpieczne, czemu ja mam to zrozumiec a nie Ty ?

zreszta kazdy NORMALNY czlowiek jezdzi tak jak Pan Bóg przykazal
w posce po prawej w GB po lewej

i w tej kwestii sie nic nie zmieni

po za tym skonczcie juz ten bełkot na temat rejestracji RHD

a moze Ty skonczysz spamowac w tym temacie ?

Ogolnie zycze troche luzu, po co sie obrazac na forum ;)

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
ale innych nie zmuszaj do przekladki jak jej nie chca

znajdz mi jakis wątek o ZMUSZANIU
zreszta kazdy NORMALNY człowiek bedzie jezdził z kierą po lewej( poza toba i paroma wyjatkami )
kup sobie auto ponizej roku 1984 zarejestrujesz bez problemu

i jeszcze jedno
byles w GB???
ile tam jest aut z kiera po lewej !!!
sporadycznie sie zdarzy zobaczyć
a w polsce jak zezwola to bedzie mexyk

1olek

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Dublin
byles w GB???
ile tam jest aut z kiera po lewej !!!
sporadycznie sie zdarzy zobaczyć

pewnie ze bylem ;) Tak sporadycznie pomimo ze mozna rejestrowac, w Pl bedzie nagle zachlysniecie bo tanie a potem wszystko wroci do normy bo ludzie zobacza ze jazda anglikiem powoduje pewne ograniczenia a nie kazdego one beda zadowalaly.

kup sobie auto ponizej roku 1984 zarejestrujesz bez problemu

a co ja jestem manniak jakiegos starego dziadostwa :p

a w polsce jak zezwola to bedzie mexyk

w PL to jest mexyk juz teraz a kultura kierowcow jest na najnizszym mozliwym poziomie w UE :(

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
powiem tak jesli zezwolą na rejestrowanie anglików to pracy nam przybędzie bo więcej ludzi sprowadzi, zmęczy sie i będzie chciała praełozyć, tak jak kiedys kiedy zajmowałem sie składaniem i sprzedażą komputerów jak weszły markety to większosć myslała ze koniec biznesu bo sprzedawali za pół ceny i co większosć i tak trafiała do nas na doposażenie i oprogramowanie ale to już stare czasy, mi to powiewa czy zezwola czy nie prawdopodobnie zezwolą i dobrze bo kraj zarobi na autach typu ubezpieczenie itp bo wiadomo ile kosztuje utrzymanie auta zwłaszcza większej pojemnosci na wyspach, tu bedzie za ułamek tych opłat, także jestem za, a nawet przeciw , jestem tylko przeciw takim oszołomom typu divorski co mają głowy w chmurach i w dupci całą reszte populacji a do tego obrażaja ludzi których na oczy niewidzieli i nic o nich niewiedzą szacunek przede wszystkim a racja ? .... nad tym juz można podyskutować :peace:

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Następny zaufany się odezwał zmień temat bo ten jest o czym innym i nie wtrącaj sie w nie swoje sprawy chyba że nie wiesz na jaki temat piszesz jak zwykle robisz z siebie głupa chciałbyś coś napisać ale ci nie wychodzi to pchasz swoje pięć groszy gdzie sie da żeby się pokazać z zaufanym warsztatem i psujesz wszystko tak jak zawkom ty też przekładasz od ręki???? Rysio????

---------- Dodano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Jak zwykle chwalę Olka to jest prawdziwy światopogląd jak się zachłysną rejestracją anglików to potem zainteresowanie spadnie i to jest mądre i to jest prawdziwy człowiek zainteresowany tematem a nie jak ci" zaufani" co się wpychają tam gdzie nie potrzeba spadać do tematów przekładek a wypad z walki o rejestracje anglików Olek pozdro musimy się trzymać i walczyć z debilnym rządem o demokracje może wygra Palikot to bez problemu można by rejestrować angliki przynajmniej facet wie co to ciężko pracować i szanuje swoją własność a Platforma Oszustów tylko zabrania, dyktatorzy.Ten grabyrczyk to mapet bez pojęcia tylko ma pysk przy korycie i nic nie potrafi kolesie.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
Jak zwykle chwalę Olka to jest prawdziwy światopogląd jak się zachłysną rejestracją anglików to potem zainteresowanie spadnie i to jest mądre i to jest prawdziwy człowiek zainteresowany tematem a nie jak ci" zaufani" co się wpychają tam gdzie nie potrzeba spadać do tematów przekładek a wypad z walki o rejestracje anglików Olek pozdro musimy się trzymać i walczyć z debilnym rządem o demokracje może wygra Palikot to bez problemu można by rejestrować angliki przynajmniej facet wie co to ciężko pracować i szanuje swoją własność a Platforma Oszustów tylko zabrania, dyktatorzy.Ten grabyrczyk to mapet bez pojęcia tylko ma pysk przy korycie i nic nie potrafi kolesie.

kurde molek ktos tu chyba przegina pałę

Do góry Bottom