• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Działania które zmuszą Polskę do umozliwnienia rejestracji anglików

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Divorski
Tym tokiem myslenia trzeba zalegalizowac narkotyki bo jak ktoś chce palić here czy wciągać spida to nic nam do tego
Trzeba znieśc zakaz prowadzenia po pijaku no bo przecież jak ktoś ma ochotę się napić to co nam do tego
Broń dla każdego jak w USA a co tam niech dzieciaki kradną klamki swoim starym i strzelają do nauczycieli w szkołach

Przykłady może i drastyczne ale obrazujące dokładnie że nie każdy może robić co mu się podoba i nie każdy może mieć to co by chciał

Pozdro
Rafał

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
No i wyszła znowu mądrość jak reklamujesz się przekładkami to nie jest temat dla ciebie bo ty ze swoim warsztatem zawsze będziesz przeciwny rejestracji anglików widać nie rozumiesz tematu tylko na żywca wchodzisz w temat który twojego warsztatu nie dotyczy daj sobie spokój i nie zabieraj głosu na temat który jest dla ciebie tabu.Poza tym tok twojego myślenia jest dobry jeśli chcesz zarejestrować narkotyki i broń to dobrze ponieważ zawsze było tak że co zakazane kusiło każdego.Jeszcze trochę musisz nabrać doświadczenia i musisz zrozumieć o co chodzi z rejestracją anglików więc zmień stronę i zajmij się walką o prestiż i dobre zdanie warsztatów przekładkowych w tematach mówiących o ich rzetelności.Napisz ile ludzie oddają spraw do sądu za żle wykonane przekładki palące się auta po przekładkach i rozlatujące się układy kierownicze mojej koleżance przełożył taki fachowiec A4 i jak skręca w prawo to ma złudzenie że wypadnie z z auta to jest temat dla ciebie.

gumis

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Przeworsk
www.kolumny.prv.pl
Tak, trzeba zalegalizowac narkotyki na obecnej sytuacji zarabiaja gangsterzy i mafia nawet ONZ juz zaczyna o tym mówić w swoich raportach , broń też powinna byc dla każdego, przynajmniej bandzior musiałby sie zastanowic zanim Cie zaatakuje, on broń zawsze bedzie miał jak bedzie chciał a zameiszki takie jak w Londynie trwały by góra 10 min po tym jakby kilku murzynów i śniadych skończyło z kula w dupie , poza tym każda władza boi sie uzbrojonego społeczeństwa , każdy totalitaryzm zaczyna od rozbrajania społeczeństwa .

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Divorski
Całe szczęście mamy demokrację i mogę zabierać głos kiedy chcę i mam na to ochotę
Nie Ty mnie tu zapraszałeś i nie Ty będziesz mi mówił kiedy mam opuścić angliki.info

pozdrawiam

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Gumiś jesteś the best to jest człowiek z którym można dyskutować a przekładkowiec dalej chce pouczać już ci pisałem kiedyś że to nie jest temat dla ciebie przekładańcy są gdzie indziej.Prawdą jest że anarchia jest w naszym kraju ale polityczna robią co chcą i kto sie zainteresuje rejestracją RHD jak mają afery hazardowe i rżnięcie pieniędzy na autostradach trzeba ukraść jak najwięcej żeby zdążyć przed następnymi wyborami bo mogą nie wygrać.Nikt nie zainteresuje się obywatelem który chce legalnie uzywać swojego RHD i nie zainteresują się nikim i będą się zachowywać jak zewkom który pisze tam gdzie nie jest potrzebny bo on nie chce zmusić mapetów politycznych do działania w sprawie obywateli zwetkom zmień strone i zajmij się przekładkami oraz opinią o nich.

---------- Dodano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Jest demokracja i ja nie każe ci wynosić się z tego tematu ale w demokracji trzeba rozróżniać gdzie jest twoje miejsce ale ty robisz typowo po Polsku pakujesz się tam gdzie nie trzeba.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Divorski
Kultura wymagała by napisać poprawnie mój nik

Napisz do administracji Łukaszenki, na Białorusi mają ten ustrój który reprezentujesz może dadzą Ci obywatelstwo :)

Pozdro

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
W ogóle nie jesteś zorientowany w temacie napisz do "Kobieta i życie " może kogoś zainteresujesz.Pozdro

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
Już nie wiem czy to jest walka o rejestracje anglików czy forum przekładkowe sami przekładkowcy weżcie się za robotę chyba że nie macie bo macie czas na wtrącanie się do nie swoich spraw.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
proponuje zamkniecie tego postu przez moderadora bo nic z niego nie wynika a tylko powstaja niepotrzebne spory i klutnie

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
pasuje żeby moderator otworzył jakiś temat dla zaufanych!?!??!!!?!!zakładów przekładkowych bo mechanicy tych zaufanych zakładów nic nie wnoszą do tematu jak zmusić rząd do rejestracji RHD niech moderator to szybko rozstrzygnie.

---------- Dodano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Promocja zrobię auto od ręki przefachowiec chyba w piaskownicy hahahahahahahahahahahahah

---------- Dodano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Przecież auto robi się rękami

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
czekałem z niecierpliwością na Twoją odpowiedz ale tym razem mnie zawiodłeś
zbyt mało chamstwa chyba masz słabszy dzień

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
co nie ma przekładek? Już sie ludzie nie dadzą nabrać takim zaufanym i chcesz kogoś w...ić ale na darmo współczuje ci zmień profesje naprawiaj żelazka od ręki.Tylko kultura nic więcej.

1olek

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Dublin
divorski spokojnie, juz niedlugo przycisna niemoty z rzadu i bedzie mozna rejestrowac angliki bo EU pozwie Pl za odmowe rejestrcji RHD ;) http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,10378005,KE_pozwie_Polske_za_odmowe_rejestracji_lewych_aut.html

zweckform nie trzes portami, nie stracisz pracy jak zezwola na rejestracje RHD, w IRE gdzie mozna rejestrowac LHD wracajacy Irlandczycy z pracy w Europie przywoza swoje nowe LHD tam nabyte i przekladaja je na RHD pomimo ze moga je spokojnie rejestrowac. W PL bedzie to samo, nagle zachlysniecie anglikami bo tanie, potem stwierdza ze LHD jest lepszy i nastapi powrot do normy.

P.S. I tak jak divorski Ci napisal po co nam smiecisz w temacie ? on Ciebie nie dotyczy.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
P.S. I tak jak divorski Ci napisal po co nam smiecisz w temacie ? on Ciebie nie dotyczy.

pisze z irlandi
siedzisz tam masz robote wiec poco sie wcinasz w polskie prawo
jak bys był taki swoim polakiem to bys siedzial tu

bijesz kase w irl a tu mącisz , piszesz farmazony
rób polityke tam gdzie mieszkasz
i nie obrazaj tu nikogo

Do góry Bottom