• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[dolnośląskie] WARSZTAT MAZUREK Wąsosz 56-210

Status
Zamknięty.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Wszystkim uczestnikom tego forum WARSZTAT MAZUREK przerobi PASSATA FL w promocyjnej cenie 5500 zł zainteresowanym przeróbką tego auta prosze powoływać sie na forum angliki info w przeciwnym razie promocja nie bedzię uwzględniana telefon kontaktowy w linku na stronie ,po przeróbce proszę o zdanie relacji z przekładki oraz czasu jej trawania:eek:kulary:

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Re: WARSZTAT MAZUREK Wąsosz 56-210

delegat5 napisał:
Wszystkim uczestnikom tego forum WARSZTAT MAZUREK przerobi PASSATA FL w promocyjnej cenie 5500 zł zainteresowanym przeróbką tego auta prosze powoływać sie na forum angliki info w przeciwnym razie promocja nie bedzię uwzględniana telefon kontaktowy w linku na stronie ,po przeróbce proszę o zdanie relacji z przekładki oraz czasu jej trawania:eek:kulary:

A czy w promocyjną cenę jest wliczony hotel i panienki? :banan:

A tak na serio, fajnie jakby coś z tego wyszło. Jestem ciekaw efektów i czasu, ale spodziewam się, że zaraz będzie założone jakieś nowe konto, gość napisze, że jest chętny i najpóźniej we wtorek będą w temacie ochy i achy jak to Mazur szybko i super przerobił auto.

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
Jak wiecie ja jestem zainteresowany taką przeróbką anglika, szukam warsztatu, który mi przerobi takie auto, czytam tutaj wszystko co jest dostępne na temat przerabiania aut, i znam animozje między Wami a Panem Mazurkiem.
Kwota 5500 to jest przerobienie z częściami i przeglądem opiniami rzeczoznawców?? Nie byłem w WK u nas i nie wiem jakich dokumentów żądają do zarejestrowania takiego auta, w następnym tygodniu postaram się dowiedzieć wszystkiego.
Co wejdzie w zakres przeróbki??
Zacznijmy od początku:
1 Światła przerabiane czy europejskie??
2 lusterka mam z kierunkowskazami przerabiane czy europejskie??
3. instalacja przerabiana czy europejska??
4 tunel środkowy z podłokietnikiem??
5 światła tylne wsteczny/przeciwmgielne zmienione??

Ja jestem w stanie zdokumentować godzina po godzinie taką przeróbkę, mam aparat cyfrowy ;-) tylko czy bycie królikiem doświadczalnym jest bezpieczne, a co jak się okaże, że w trakcie przeróbki uznam, że coś jest robione nie zgodnie ze sztuką, rezane niedopuszczalnie
Napiszcie co o tym Myślicie, zdokumentowanie takiej przekładki może być korzystne dla Wszystkich nauczylibyśmy się może czegoś o czym nie wiedzieliśmy wcześniej.
pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
Re: WARSZTAT MAZUREK Wąsosz 56-210

A czy w promocyjną cenę jest wliczony hotel i panienki? :banan:

cena promocji jest tak niska i nie obejmuje hotelu ale panienke to dostaniesz kolego tony lub junak jak cie tam zwał? stoja tam przy lesie to andrzej za sponsoruje ci jedną a co tam dziesięć złotych w tą czy w tą?? :haha:

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
kolego Wagabunda
chyba nikt nie podwarza autorytetu i zdolności mechanicznych kolegi mazura
to jakim jest człowiekiem nie ma nic wspólnego z tym jakim jest fachowcem
ja osobiście nie widziałem żadnego auta przekładanego u andrzeja
ale rozmawiałem z nim kilka razy -- i wiem że zna się na rzeczy
mam nadzieję że to osłabi twoje obawy
cena super promocyjna
myslę osobiście ze może nie od razu królik
ale taka relacja faktycznie by się przydała
przynajmniej by nikt nie dyskutował o tym czasie :)
a po drodze powrotnej mógłbyś zajechać do jakiegoś konkuręcujnego zakładu żeby napisał swoje uwagi
myślę że to niezły pomysł :)

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
Koledzy z tego co widzę, to po drodze do warsztatu Pana Mazurka nie ma nikogo z Was, ale jestem gotowy nawet zboczyć z trasy aby w drodze powrotnej gdzieś do Was podjechać. Do Wąsosza mam jakieś 150 km, ze Świdnicy (dolnośląskie). Sawik bliżej niż KS Serwis aby podjechać na oględziny, nie wiem ile jest do Pabianic ale nic to warto takie autko sprawdzić, ja zamierzam jak taka przekładka się u mnie sprawdzi przerobić jeszcze parę autek, dlatego warto Was poznać. Bliżej od Pabianic jest Kalisz tam też chyba jest polecany warsztat. Zobaczymy tak jak mówiłem auto będę miał dostępne około kwietnia jak brat sobie kupi Audi A6 (pewnie też go za 4 lata przełożę :jupi: )
tymczasem pozdrawiam.

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
no to z tym audi to dawaj do mnie :))
ale niestety - jeśli idzie o ogledziny tego paska -- ja nie jestem najszczęśliwszym wyborem
nigdy nie robiłem b5 i nigdy nie będę
z okolic to albo vip-car :)))))) albo apollo :)))))))))))))))))))))
obaj robią -- jeden łódź drugi konin

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
nie doczytałem trzeciego posta Pana delegat5 w którym Pan dopisał kolor tapicerki czarny a ja mam antracyt, w pierwszym poście tej informacji nie było :wack: z tego wynika, że moje autko odpada szkoda :mur:

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
wagabunda napisał:
nie doczytałem trzeciego posta Pana delegat5 w którym Pan dopisał kolor tapicerki czarny a ja mam antracyt, w pierwszym poście tej informacji nie było :wack: z tego wynika, że moje autko odpada szkoda :mur:

cena koloru atracyt jest droższa dla tego w tej cenie nie da rady tego zrobić czarny tak bez problemu

sawik

Anglikomaniak
Punktów
25
Miasto
pabianice
no to daj cenę z antracytem ???

delegat5

Użytkownik zbanowany
Punktów
1
Miasto
brzeżno
nie znam ceny na antracyt zadzwoń do mazurka telefon chyba masz powie ci napewno :thumb:

wagabunda

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Świdnica
Przekładki w kolorze antracyt są średnio 200-400 zł droższe od czarnych tak wynika z postów uczestników tego forum jak i z obserwacji znanego portalu wynika mniej więcej to samo.

monnix

Nowy
Punktów
0
Miasto
Drezdenko
Kolejne auto przerobione szybko i bezboleśnie.
Jesli chcecie mieć auto przerobione jak trzeba,to tylko u mazurka.:jezor2:

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
u JARO :smiechu:
monnix swoj zachwyt wyraź na forach mazurka tu takowego nie ma

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
to co on tam klientów niema?:wtf:że musi dla siebie przerabiać:zdrowie:

Daniel

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódzkie
I jak zwykle jak ktos pochwali mazurka to juz na niego piszecie,wolny kraj każdy pisze co chce i gdzie chce.

JJpoznaniak

Początkujący
Punktów
2
Miasto
lubów
"Wszystkim uczestnikom tego forum WARSZTAT MAZUREK przerobi PASSATA FL w promocyjnej cenie 5500 zł zainteresowanym przeróbką tego auta prosze powoływać sie na forum angliki info w przeciwnym razie promocja nie bedzię uwzględniana telefon kontaktowy w linku na stronie ,po przeróbce proszę o zdanie relacji z przekładki oraz czasu jej trawania"

no to znam sekret banowania:(
szkoda;(
naprawdę porządny fachowiec !!!
ekspresowo wykonana praca!2 dni!!!
Polecam!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom