• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy trzeba wyrejestrowac auto z UK. Prosze o pomoc!

Gawrys94

Początkujący
Punktów
0
Witam,

Mam pytanie, na które odpowiedzi nie potrafie znalezc dlatego pytam bardziej zorientowanych.

Konkretnie chodzi mi o zakupienie Anglika w UK, przywiezienie do Polski bez rejestracji w Polsce itp.
Po czym mam zamiar znowu wywiesc auto do UK w celu sprzedazy.

Teraz pytanie, powiedzmy auta kat. C, D chodzi o formalności prawo do rejestracji w UK, pozwolenie na wywóz itp. Najlepiej wszystko co z tym związane, a przede wszystkim mozliwość ponownej rejestracji a najlepiej zebym nie musiał go wyrejestrowac.

Prosze o pomoc i z góry serdecznie dziekuje.

Pozdrawiam

smarsw

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
Maidstone Uk 07809112071
Nie musisz. Nikt nie wniknie gdzie auto byĺo naprawiane, przywieziesz wyrobisz v5 na siebie opĺaty i sprzedajesz.

Gawrys94

Początkujący
Punktów
0
Czyli kupuje tam bite auto, przywoze na lawecie do polski tutaj naprawiam tak jak powiedziałes i zawoze je tam na lawecie i moge spokojnie opchnąc ? :D
co w przypadku gdybym chciał naprawic tak jak mowiłem kat. C dalej moge je zarejestrowac w uk ? A jakies opłaty, formalnosci ?

smarsw

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
Maidstone Uk 07809112071
Vic test 40 funa Mot 40 funa v5c 25 funa ogĺoszenie 10 funa to chyba tyle z formalności

Do góry Bottom