• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Czy mogę ubezpieczyć samochód pod innym adresem niz mieszkam

tom8621

Początkujący
Punktów
0
Miasto
trowbridge
Witam,czy moge ubezpieczyć samochód pod innym adresem niż mieszkam(na adres kolegi)ponieważ płaciłbym 40 funtów mniej?! Czy jest to zgodne z prawem a jeśli nie to jaka grozi kara?

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Jesli nie jestes wlasciecielem domu w ktorym mieszkasz, nie masz hipoteki itd to smialo mozesz dawac na inny adress. Pamietaj tylko, ze w razie wypadku aby auto stalo na podjezdzie pod podanym adresem.

tom8621

Początkujący
Punktów
0
Miasto
trowbridge
Jesli nie jestes wlasciecielem domu w ktorym mieszkasz, nie masz hipoteki itd to smialo mozesz dawac na inny adress. Pamietaj tylko, ze w razie wypadku aby auto stalo na podjezdzie pod podanym adresem.

Jesteś w 100% pewien? A ubezpieczalnia niezorientuje sie ze mieszkam pod innym adresem a ubezpieczam pod innym

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Szczerze ?? Wydaje mi sie ze maja to w d.... Mam wielu znajomych co maja inny adress. Dopoki nic nie stanie sie tz. chodzi o wypadek napewno nikt nie dopierniczy sie do tego. Ten adress chyba nie jest 500 mil od Twojego prawdziwego miejsca zamieszkania?

tom8621

Początkujący
Punktów
0
Miasto
trowbridge
Szczerze ?? Wydaje mi sie ze maja to w d.... Mam wielu znajomych co maja inny adress. Dopoki nic nie stanie sie tz. chodzi o wypadek napewno nikt nie dopierniczy sie do tego. Ten adress chyba nie jest 500 mil od Twojego prawdziwego miejsca zamieszkania?

Nie no najwyzej 5 mil
Posiadam Toyote Celica 2001 r płace 110 f,a tak to placilbym na innym adresie 71f

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Coz moge Ci podpowiedziec....... ja bym sie dlugo nie zastanawial:) Za te 4 stowki mozna juz sie wybrac na male wakacje.
Powodzonka ;)

tom8621

Początkujący
Punktów
0
Miasto
trowbridge
Coz moge Ci podpowiedziec....... ja bym sie dlugo nie zastanawial:) Za te 4 stowki mozna juz sie wybrac na male wakacje.
Powodzonka ;)

wiem ,tylko żeby pózniej nie spotkała mnie niemiła niespodzianka jaka jest kara np. 1000 funtów,a znasz kogos kto ma tak zrobione

Rob85

Anglikomaniak
Punktów
0
Miasto
Luton / Bydgoszcz
Pisalem wczesniej, ze mase znajomych tak ma ubezpieczone swoje auta. Mozesz podac ze mieszkasz tam, badz Twoja kobieta czy cus. Z reszta oni maja to gdzies, to jest UK a nie POlska i nie dopierdzielaja sie do byle powodu. Jesli juz to moga Ci zrobic canel pilisy, napewno kary nie bedziesz placil. Tyle w temacie.
Pzdr

tom8621

Początkujący
Punktów
0
Miasto
trowbridge
Pisalem wczesniej, ze mase znajomych tak ma ubezpieczone swoje auta. Mozesz podac ze mieszkasz tam, badz Twoja kobieta czy cus. Z reszta oni maja to gdzies, to jest UK a nie POlska i nie dopierdzielaja sie do byle powodu. Jesli juz to moga Ci zrobic canel pilisy, napewno kary nie bedziesz placil. Tyle w temacie.
Pzdr

OK,dzięki

smarsw

Anglikomaniak
Punktów
12
Miasto
Maidstone Uk 07809112071
ubezpieczalnia w razie wypadku upomnie sie o to i jak dasz ciała to cie wyd... , pozostaje więc tłumaczenie że podałeś inny adres korespondencyjny gdyż na tenże adres poczta z regóły nie dochodzi
oj gumisiu tutaj z roku na rok jest coraz większe dziadostwo i niestety żeby ugmerać trzeba kombinować:)

Do góry Bottom