• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Części do BMW

Marek1317

Nowy
Punktów
0
Witam
Wszystkich może ktoś ma jakiś dostęp lub orientuje sie cos nie cos na temat części w na szrotach w Uk chodzi mi ile by mogła kosztować wiązka CALEJ kabiny na szrocie do BMW zaczynając do E-60 i nowsze modele mogę kupic większą ilość tylko chce wiedziec za ile mogę kupić. Ponieważ nie chce jechać w ciemno , ogólnie mówiąc czy czesci sa tansze niz w Polsce jesli tak to czy sa tylko troche tansze czy dużo. Był bym wdzięczny za informację.

OJackson65

Nowy
Punktów
0
opieka247.pl
Wszystkich może ktoś ma jakiś dostęp lub orientuje sie cos nie cos na temat części w na szrotach w Uk chodzi mi ile by mogła kosztować wiązka CALEJ kabiny na szrocie do BMW zaczynając do E-60 i nowsze modele mogę kupic większą ilość tylko chce wiedziec za ile mogę kupić. Ponieważ nie chce jechać w ciemno , ogólnie mówiąc czy czesci sa tansze niz w Polsce jesli tak to czy sa tylko troche tansze czy dużo. Był bym wdzięczny za informację.
Ceny części na szrocie mogą znacząco się różnić w zależności od wielu czynników, takich jak stan części, dostępność, popyt i wiele innych.

Jeśli chcesz dowiedzieć się, ile mogą kosztować części na szrocie do BMW w Wielkiej Brytanii, najlepiej jest skontaktować się bezpośrednio z lokalnymi szrotami lub sklepami zajmującymi się sprzedażą używanych części samochodowych. Możesz również poszukać ogłoszeń online na stronach takich jak eBay Motors, gdzie często występują używane części samochodowe.

Marek1317

Nowy
Punktów
0
To nie opłacalne pisałem do chyba wszystkich szrotów to za wiązkę z auta jakieś 600 £ bo je wyjecie tyle kosztuje a samemu nie mogę wyjmować to jest chore w Polsce mogę kupić za 300 zl ale ciężko trafić. Dziwne kiedyś Polacy kupowali cale auta za grosze a za wiązkę tyle kasy.

speedzior1

Uczestnik
Punktów
1
Na szrotach w UK wiązka całej kabiny do E-60 może kosztować np. 100-300 funtów, jeśli jest w dobrym stanie

Do góry Bottom