• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

copart płatność

Punktów
0
witam, mam takie pytanie zakupiłem auto na copart.co.uk, ile czasu jest na zapłate za te auto? I jakie są kary za spóźnienie się?

brentmotors

Anglikomaniak
Punktów
7
Miasto
gorzow wlkp
wszystko jest na stronie coparta
3 dni na zaplate wliczajac dzien wygrania aukcji
potem kara 25F

Przemek0000

Początkujący
Punktów
0
Licytowałem auto dla znajomego, akccja wygrana a on sie wycofał. Co teraz zrobić? Idzie jakoś zrezygnować? Jaka kara?

brentmotors

Anglikomaniak
Punktów
7
Miasto
gorzow wlkp
relist fee za niezaplacony pojad jest 10% wygranej kwoty, ale minimum 250gbp netto

zadzwon do coparta i powiedz,ze nie chcesz tego auta, jak masz dobrą historię i pierwszy taki przypadek to powinni się zgodzić, raz na jakiś czas odpuszczają
ale dzwon do oddziału gdzie wylicytowałeś, przeproś i obiecaj,ze więcej się to nie powtórzy
powinno się udać
Powodzenia

Przemek0000

Początkujący
Punktów
0
Okk dzięki za szybką odpowiedź. Jutro będe dzwonił tylko ogarne kogos z dobrym angielskim. Dzięki!

Przemek0000

Początkujący
Punktów
0
Sprawa sie wyjasniła, znajomy jednak przelał kase także obyło sie bez kar :) . brentmotors dzieki za rade i chęc pomocy! Pozdrawiam

on_86

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Starachowice
Witam odświeżę temat. kupilem 3 auta pierwsze dwa we wtorek trzecie w czwartek przelew zrobilem w piatek a przez weekend naliczaja mi kary czy jest szansa ze odstapia od ich naliczenia a jesli tak to jak to zalatwic i czy bede musial zrobic doplate?

michal0124

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Bydgoszcz
Jak już naliczyli to nie odstąpią raczej. Przelew nie przyszedł w czas to naliczają za te dwa pierwsze auta.

on_86

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Starachowice
własnie widze ze ciezka przeprawa z nimi jeszcze musze jutro dzwonic bo dzis menadzera nie bylo a prawie 300F przez week nadoili...

Do góry Bottom