• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

citroen xsara picasso

kosak3232

Początkujący
Punktów
0
witam ponownie przeszukałem całą instalacje angielską i niestety nie ma tej kostki do klimatronica czy jest jakiś inny na to sposób pozdrawiam

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
powinna być zawinięta w gąbce ale wiązke na nagrzewnice musisz mieć od klimatronika, przed i po lift ma inne kostki i inne panele

ArturroBMW

Bywalec
Punktów
0
witam,
temat stary jak swiat, ale wlasnie przekladam swojego picasso 2007r 1.6b
napotkałem problemy... ten stelaz-mocowanie-kolumny kierowniczej- w angliku jest przykrecony do grodzi na takich "podwyzszeniach"-fabrycznie podniesiona blacha w tym miejscu,
a niestety po lewej jest normalna blacha z dziurami w tym miejscu -ale nie ma tych podniesionych dwoch garbow i bedzie pewnie za nisko. Co z tym zrobic?

druga sprawa piszecie o tym ze serwo 4cm w dol-dlaczego? pedala beda za wysoko? moze glupie pytanie ale tak sie zastanawiam....

o co chodzi z tymi wzmocnieniami-jest mi ktos w stanie pokazac na zdjeciach to jak to ma wygladac? bo chyba sobie nie kupilem tego z przekladka..

prosze o odpowiedz

ogór

Nowy
Punktów
0
Miasto
gdańsk
witam,
temat stary jak swiat, ale wlasnie przekladam swojego picasso 2007r 1.6b
napotkałem problemy... ten stelaz-mocowanie-kolumny kierowniczej- w angliku jest przykrecony do grodzi na takich "podwyzszeniach"-fabrycznie podniesiona blacha w tym miejscu,
a niestety po lewej jest normalna blacha z dziurami w tym miejscu -ale nie ma tych podniesionych dwoch garbow i bedzie pewnie za nisko. Co z tym zrobic?

druga sprawa piszecie o tym ze serwo 4cm w dol-dlaczego? pedala beda za wysoko? moze glupie pytanie ale tak sie zastanawiam....

o co chodzi z tymi wzmocnieniami-jest mi ktos w stanie pokazac na zdjeciach to jak to ma wygladac? bo chyba sobie nie kupilem tego z przekladka..

prosze o odpowiedz
Witam czy ktoś może odpowiedzieć na pytania kolegi bo też chciałbym sie dowiedzeć z góry dziękuje

Do góry Bottom