Acha. Dzięki.Mandat i przeglądu nie przejdziesz.
oo pierwszo słyszę, może jakieś konkrety jak to zrobić?lampy w picasso można łatwo przerobić
O oznaczeniu na kloszu to mówimy o naklejkach na plastiku czy gdzieś jeszcze na samym kloszu jest to oznaczenie ??w starszej jest pomaranczowy kierunek a w twoich biały, lampa angielska oprócz załamania swiatła poznasz po strzałkach na kloszu sa po dwie w lewo a na prawej jedna w prawo i dwie w lewo, lampy w picasso można łatwo przerobić
konkretnie to zapraszam do warsztatu, wyjecie lamp-przeróbka-montaż 150 zł za 2 szt
kogo pytasz mnie czy ogniki ?Chialbym zlecic warsztatowi i wlasnie z Pana okolic
Też miałem mały problem z taśmą z tego co pamiętam kierownica wykonuje ok. 2 i 3/4 obrotu w lewą i prawą stronę. Musisz znaleźć na przełączniku w którym znajduje się taśma oznaczenie symbol samochodu "koła na wprost" i od tego położenia "0" optymalnie ustawić ów obrót -2 3/4 i + 2 3/4 w innym przypadku taśma będzie za luźna lub za krótka w skrajnym położeniu. Z tego co pamiętam w tej obudowie taśmy jest "pin" za pomocą którego kierownica porusza ten mechanizm.Witam , podpowie mi ktos jak ustawic tasme poduszki airbag kierowcy ? kupilem nowa uzywana bo moja byla od samego poczatku peknieta . z gory dziekuje za info