• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[AUTO W PL] citroen C5 break 2.0Hdi 110 PS LHD przełożony z V5 do rejstracji

matism2

Początkujący
Punktów
0
Miasto
glogow
Mam do sprzedania w dobrym stanie Citroena C5 BREAK 2.0HDI 110PS lekko uszkodzony lewy bok. Samochód po przekładce z dowodem V5 do rejestracji posiada przegląd angielski Mot oraz zjazdowe ubezpiecznie, możliwosć powrotu na kołach. Auto przyzwoicie wyposażone Wracając do wyposażenia :ABS, 6 poduszek, komputer pokładowy (spalnie, dystans na zbiorniku, itp) lodówka w schowku, radio CD sterowane z kierownicy, regulowane zawieszenie, fioletowa przednia szyba anty słoneczna więcej informacji udzielę pod telefonem, cena podana jest dla pewnych i konkretnych nabywców o tym więcej przez tel.603 266 581

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
podaj cene
szkoda impulsów by dzwonić jak wywindujesz cene

po za tym nie podałeś a ni rocznika , ile przejechane

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
495
Miasto
łódzkie
nie wstydź sie podaj cene,
ogłoszenia bez rocznika i ceny powinny być kasowane, chcesz wycenić po ilosci telefonów ?

matism2

Początkujący
Punktów
0
Miasto
glogow
faktycznie mój błąd wybaczcie :) więc wstępnie cena za auto w Polsce przełożone jezdne, myślę ze 5000tys pln i jak toś będzie racjonalnie rozmawiał to coś ukręcimy jeszcze na drogę, auto ma 200 tys km

pozdrawiam

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
249
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
link nie działa

czy to nie jest przypadkiem ten co ma ciemny środek fotele boczki dywan itd a deskę z jasnym dołem?

matism2

Początkujący
Punktów
0
Miasto
glogow
wczoraj auto zostało sprzedane pozdrawiam
tak to ten z otomoto z jasna konsola

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
249
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
tak z ciekawości zapytam co kierowało autorem tego projektu?
jasna deska do ciemnych gratów to z daleka waliło lipą

matism2

Początkujący
Punktów
0
Miasto
glogow
ju odpowiadam z miłą chęcią :) to że auto jest wołem roboczym anie luksusowyn nowym modelem samochodu, doszedłem do winsoku że będzie lepsza przekkładka anglika z dostępnych części z jednego pojazdu w bliskim sąsiedztwie niż ćwiartka wstawiona bądź cały przód w samochód europejski z obszytą konsolą u tapicera i rezystorami zamiast poduszek powietrznych :)

też mi promocja na te mondeo MK3 poprostu zachamowany został import starych mondeo i zalegają części na magazynie zgadza się? :) Jak już się mądrować to na kozaka pozdrawiam :)

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
249
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
w tym roku zrobiliśmy jakieś 30 sztuk mk3 więc raczej nie został zahamowany ich import :)

widziałem fotki tego auta na allegro i pierwsze co od razu wpada w oko to deska nie w tym kolorze co powinna być
łatwiej miał byś sprzedać tą c5 jak by wszystko było jak trzeba

tyle w tym temacie auto sprzedane więc można zamknąć

Pozdrawiam
Rafał

matism2

Początkujący
Punktów
0
Miasto
glogow
ok wiec skoro jesescie bystrzy w temacie nastepne auto jak cos wypatrze zglosze sie do Was

pozdrawiam

Do góry Bottom