• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ciekawe sytuacje podczas jazdy anglikiem po Polsce

Victorios

Administrator
Punktów
5
Miasto
PL
angliki.info
Czy mieliście jakieś ciekawe sytuacje związane z jazdą anglikiem po polskich drogach?
Np. ktoś was na światłach zapytał jak się jeździ i czy warto? Pani w macdonaldzie odmówiła obsługi? Dzieciaki na parkingu robiły zdjęcia? Cokolwiek wartego uwagi odbiegającego od szablonu?

michal328i

Początkujący
Punktów
0
Miasto
wwl
Ostatnio wracając A2 do warszawy wracała też grupa polaków anglikami około 7-8 aut, fajną beke z nich mieliśmy jak na bramkach musieli wychodzić z samochodu do okienka:D

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
no właśnie chcąc wjechać przez szlaban otwierany czytnikiem kart jest problem sam tego doświadczyłem

mareczek

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
olsztyn
co prawda to prawda sam sie dziwnie czuje jak musze wysiadac z auta do zaplacenia za bramke kiedys jechale po polskich drogach w miescie i tak sie zamyslilem ze jechalem pod prad wkoncu facet mnie stabil i zacza sie dzrzec co ty robisz debilu a ja mu nato oco ci chodzi gosiu jade normalnie pogielo cie pochwili dopiero skojarzylem moj blad ze niejestem natym pasie co powinienem troche wstyd sie do tego przyznawac nawet\

Do góry Bottom