• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Chciałem się zapytać o przekładki w kołaczkowie koło szubina czy ktoś z was przekładał tam anglika ?

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
2 tyś za phaetona to jak za darmo, nie chciałoby mi się za tyle wiązki przerobić , nie wspomnę o reszcie...

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
wzuc na luz
z tymi 10-oma latami przerobek

a forum jest po to by pytac !!!!!!!!!!!!!
Ps. robicie auta za 900 zeta ???
podaj jakie to przyjade :D

danielos

Początkujący
Punktów
1
witam . 2tys to niska cena za wiedze ,przywieź auto a napewno zrobiy ,kup czesci i pokryj reszte niezbędnych kosztów . chetnie zrobiy pheatona . niektórzy zarabiaja na pojedynczych sztukach stąd tak wysokie ceny my różnimy sie tym ze zarabiamy na ilosci dlatego tak niskie ceny i zadowoleni klienci .

za 900zl robiy busy np. ducato czy sprinter , LT. zapraszam z autem i czesciami chyba ze nie masz to załatwimy za dobra cene .
Jak znajde chwile to wrzucę foty jak wygląda u mas przekładka ale prosze o cierpliwosc .

holipa

Anglikomaniak
Punktów
26
Miasto
wioska :D
jedyne co mnie powstrzymuje przed zakupem kolejnego phaetona to to iż większość ładnych egzemplarzy ma 6.0 W12 pod maską i jest to auto praktycznie niesprzedawalne w polsce przy aktualnych cenach paliw.

rolbox147

Uczestnik
Punktów
0
Witam Temat już dawno zamknięty ponieważ zrobiłem już przekładkę ale dużo sie dowiadywałem co i owo i mogę polecić ten warsztat w kołaczkowie ponieważ oferują rozsądną cene i sie na tym znają jeśli będe jeszcze kiedyś przerabiać autko to bedę o was pamiętał Pozdrawiam :) .

danielos

Początkujący
Punktów
1
witamy i dziekujemy za miłe słowa :)polecamy sie na przyszłosc
jeżeli kogos stac na pheatona to stac go zeby w niego lac ,auto wypas dla szpanu i nie tylko ale po co dawac tyle siana za takie auto skoro w tej cenie jest olbrzymi wybór tańszych i równie dobrze wypasionych bryczek .
Koledzy jeżeli ktos cos wie o zestawie do vectry c lift to chętnie kupie nawet dwa komplety i honda accord 2002-2008 za rozsadną cene lamp i lusterek nie potrzebuje mil widziane sterowniki szyb i zamki z kamkai .

JARO co do naszego stażu to całkowita prawda zaczynaliśmy od czesci pózniej był bum ma przekładki i tak od 2003 juz jestesmy w branży pierwsze auta to golfy3 i wento mondeo mk1 i transit oczywiscie passaty b5 do dzis posiadam jeden z pierwszych egzemplarzy passata i jestem bardzo zadowolony sprawuje sie bez zarzutów .
pozdr....

Do góry Bottom