• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

centralny zamek peugeot 307

bercik1810

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Lubiń
Wymieniam tylko lewy,chyba że w zestawie kupuje dwa. Robiłem przekładki z jednym zamkiem(lewym) ale także zdarzało się ,że wymieniałem prawy i lewy i tak samo smigało.

woyti

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Słupca, Konin,Września
centralny zamek 307

Mam jeszcze pytanie chodzi o peugeota 407 ,czy mechanizm wycieraczek wymieniasz by pierwsze otwierało się lewe ramię ,czy coś zmieniasz.Drugie pytanie to czy w 407 też jest kilka rodzajów centralnych zamków? bo założyłem lewy europejski zamieniłem wkładki,oczywiście wiązki w drzwiach i moduły europa przekodowałem ,szyby i lusterka śmigają ,a centralny zamek stuka nie chce działać jak włoże angielski który tam był auto zamyka się i otwiera poprawnie z pilota .Co to może być?

bercik1810

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Lubiń
Witam!

Jeśli chodzi o 407 to jeszcze nie przerabiałem tego modelu. Jeżeli jest podobnie jak w 307 to musisz mieć identyczne zamki europejskie z tymi jakie były angielskie. Wtedy powinno hasać. Jeśli chodzi o ramiona wycieraczek to nie pomogę:-(.

JARO

Zaufany warsztat
Punktów
290
Miasto
Wadowice
masz tu schemat i obróc piny na GEM-ie od wszystkie piny oprócz 2

Załączniki

• zamek_307.pdf
    296,9 KB · Wyświetleń: 60

woyti

Gaduła
Punktów
1
Miasto
Słupca, Konin,Września
wycieraczki 407

Wie ktoś jak ogarnąć temat z wycieraczkami przy 407 moduły europa przekodowane w bsi szyby i lusterka śmigaja poprawnie a wycieraczki nadał pierwsza otwiera sie prawa,druga sprawa centralny jak założe lewy europa to nie dziła zamienic piny czy jak? poradzcie

Do góry Bottom