Witam wszystkich!
Potwierdzam ,że pan Paweł D. z miejscowości Lipniki koło Bydgoszczy to partacz i oszust!!!
** Dodano: 02-12-2009, 13:46 **
To jeszcze raz ja. Przerabiałem w Lipnikach audi A6 i szczerze tego żałuję, gdyż przeróbka została zle wykonana. Szef wziął kasę na części i miało być wszystko na tip top. Jak się okazało, na samochód musiałem czekać przeszło 3 miesiące! Może to śmieszne ,ale tak było. Wszystko zostało zrobione nie tak jak powinno. To znaczy klima nie działa ponieważ panowie zapomnieli zamontować węża do klimy, ściana grodziowa za wysoko przyspawana, kable idą na ukos pod kopułą silnika. Nie wymienili zamków od drzwi i maski, deska rozdzielcza sprzed liftu i krzywo zamontowana, stare angielskie zegary,nic nie pasuje pod kolor tzn. deska rozdzielcza, listwy , tapicerka. Ogólnie wnętrze zabrudzone, siedzenia poplamione, pedał hamulca o wiele wyżej niż pozostałe. A na dodatek silnik nie chce odpalić. Ogólnie totalna kicha!!!Gość naraził mnie na dodatkowe koszty i nerwy! Obecnie auto jest poprawiane przez innego pana.
Więc jeśli nie chcecie staracić kasy i nerwów to omijajcie ten pseudowarsztat szerokim łukiem!!!