• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Bora automat problem z hamulcem

karol89009

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chodzież
Witam. Panowie mam kolejny problem z moją przekładka ,ale chyba juz ostatni ,ponieważ zblizam sie ku koncowi. Jako że nie jestem mechanikiem to ten problem może być dla was banalny i śmieszny ,a ja zrobie z siebie kretyna, no ale dobra po to jest forum żeby pytać :)). Więc mam bore automata ale przekladka jest manual ,a co za tym idzie mam pedały manualne. Jak wiadomo z dzwigni biegow automatycznej idzie taka linka i on a chyba musi isc do pedalu hamulca z tego co zdazylem sie zorientowac ,bo to jest zabezpieczenie przed zmiana biegu gdy nie mamy wcisnietego hamulca (chyba). Tylko ze nie ja rozbieralem to auto i nie wiem gdzie ta linke "wetknąć" zarowno w ten stary(automatyczny) jak w ten nowy (manualny) pedal hamulca. Moze czegos mi brakuje? mam tylko ta linke z metalowa koncowką i nic potatym zadnych plasticzkow itd. A moze ta linka jest do czegos innego? dziekuje pozdrawiam

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
zobacz czy przypadkiem nie jest wpinana w stacyjkę tak jest w Passacie

karol89009

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Chodzież
aha okej sprawdze napewno dzieki. Tylko jestem w pracy aktualnie wiec po powrocie do domu.Odpisze napewno . Jakies inne propozycje??

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Ja mam jedną propozycję kup uchwyty na pedał kontynentane do automata.

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Zrób po prostu by były kompletne pedały od automata kontynentalne.

Do góry Bottom