• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

BMW E46 czy Audi A4

Jacekn8

Gaduła
Punktów
0
Miasto
tarnów
Doradźcie mi które autko zakupić do przekładki w warunkach domowych. Mam do wyboru BMW E46 2002/03 czyli po lifcie czy Audik A4 też ok 2002/03. Części do bmki tańsze o 2 tys zł. Napiszcie, które łatwiej sie przekłada i ogólnie które lepsze. Miałem raz Audi 80 i było nie do zarąbania, ale mówią że bmw lepsze, nigdy nie miałem bmw. Korci mnie napęd na tył :wack: Pozdrawiam

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Przekładka pomiędzy bmw a audi a4 po 2001 roku raczej podobna ,najwięcej pracy przy elektryce jak w audi tak i w bmw.Więc raczej pozostaje wybór auta skala trudności jak dla mnie identyczna.

Jacekn8

Gaduła
Punktów
0
Miasto
tarnów
z silnikiem jeszcze nie wiem. Być może kupie starszego diesla albo młodszą benzynke. Tylko teraz po głowie chodzi mi mondeo bo za tą cene mam diesla i o 3 lata młodszy...

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
E46 to polecam z silnikami 2.8 lub 3.0 benzyna, silniki nie do zajechania (ale generalnie modele z tymi silnikami sa drozsze od 2.0D). Mondeo nie możesz porównywać do audi/bmw bo to jest niższy segment samochodów

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
no to poniżej 2.0 to nie ma co kupować bmw, palą w mieście prawie tyle co 2.8 a osiągi żadne.

vipkwiecien

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
RADOM
ja tez przekonałem sie do audi choc teraz latam E39 to wszystko było by cacy gdyby nie to ze ciagle sie zakopuje w sniegu:((((((
sprzedaje teraz bmw i chce kupic A6 quattro a wtedy zima nei zima latac sie bedzie a nie zapierdalac z łopata

Do góry Bottom