Arturfot
Nowy
- Punktów
- 0
Panowie. Mam coś na sprzedaż swoje Bmw 525i M-Pakiet z 2001r.
Samochód będzie dostępny od Stycznia ponieważ jeszcze do stycznia go używam.
Bmw pochodzi z 2001r. Pełen M Pakiet - Zderzaki, Podsufitka, Fotele, Nawet Zawieszenie Sportowe BMW M.
(Wszystko można sprawdzić po VINie. Z Vinu wychodzi że ma wszystko w M pakiecie co było możliwe.
Przebieg 124 tys mil. Przebieg jest potwierdzony Papierami z UK.
Kierownica została włożona od M5 E39 z Anglii po przebiegu 50K Mil. Ma nawet oryginalne szycie Bmw M (wcześniej było tak zwane "serduszko").
Powymieniałem wszystkie plastiki itp wewnątrz co były poniszczone. jedyną rzeczą rażącą to prawy reflektor z przodu ma pęknięty klosz i
niestety czasami paruje co widać na zdjęciu.
1,5 miesiąca temu zrobiłem pełen detailing wewnątrz.
Na razie rzucam temat tylko tu na forum.
Może ktoś z Was, waszych znajomych szuka czegoś takiego.
Cena : ok. 11.000
Możliwość kupienia bez felg ze zdjęcia, na 18" Bmw Styling 37. Wtedy Cena większa o Tysiąc złotych.
Samochód będzie dostępny od Stycznia ponieważ jeszcze do stycznia go używam.
Bmw pochodzi z 2001r. Pełen M Pakiet - Zderzaki, Podsufitka, Fotele, Nawet Zawieszenie Sportowe BMW M.
(Wszystko można sprawdzić po VINie. Z Vinu wychodzi że ma wszystko w M pakiecie co było możliwe.
Przebieg 124 tys mil. Przebieg jest potwierdzony Papierami z UK.
Kierownica została włożona od M5 E39 z Anglii po przebiegu 50K Mil. Ma nawet oryginalne szycie Bmw M (wcześniej było tak zwane "serduszko").
Powymieniałem wszystkie plastiki itp wewnątrz co były poniszczone. jedyną rzeczą rażącą to prawy reflektor z przodu ma pęknięty klosz i
niestety czasami paruje co widać na zdjęciu.
1,5 miesiąca temu zrobiłem pełen detailing wewnątrz.
Na razie rzucam temat tylko tu na forum.
Może ktoś z Was, waszych znajomych szuka czegoś takiego.
Cena : ok. 11.000
Możliwość kupienia bez felg ze zdjęcia, na 18" Bmw Styling 37. Wtedy Cena większa o Tysiąc złotych.