• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Biorac przyklad z Mimka

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Biorac przyklad z Mimka postanowilem tez pokazac moje ulubione "zabawki".

Audi 80 Coupe B3. Slinik 2.3E R5-20V 170KM.

S4034850.jpg S4034849.jpg S4034857.jpg S4034860.jpg

VW Passat B5 4Motion. Silnik 2.8 V6 30V 193KM.

a 026.jpg a 027.jpg a 042.jpg a 051.jpg

Bart30

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Dąbrowa Górnicza
ooooo,sołtysowóz,.....to pierwsze piękne!!! to drugie to.............błeeeee.
Audiczka śliczna,Pozdrawiam,na temat tego drugiego się nie wypowiem,moje drugie słowo mówi wszystko.

kakti_88

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Coupe piękne :)) i chwali się że w takie samochody pcha się nowe życie! A co do paska to jak pasek jednym się podoba ( mi np podoba się ) innym nie ponieważ jest ich niczym pełne mrowisko, ale jak zadbany a ten na takiego wydaje się to super.

guzik0802

Anglikomaniak
Punktów
15
Miasto
OSTROW WLKP
mam takie same zdanie, audiczka sliczna i kultowa ale passat pospolity nawet z takim silnikiem. kristoff masz zapal to pomysl nad corrado vr6.

G4WLAK

Anglikomaniak
Punktów
21
musial no kurka musial
znowu zachorowalem na audi coupe :p

Mimek

Anglikomaniak
Punktów
23
Miasto
Zalesie, Łańcut
Fajne autka, widzę że trzymasz czystą serie super utrzymaną. Tak szczerze mówiąc to myślałem że właściciele warsztatów będą wozili się Mercami S-klasy albo czymś nowszym a tu proszę zamiłowania do aut z lat 90 no ale w sumie te zabawki, ich utrzymanie i doprowadzenie do ładu tak jak to było w moim przypadku to cena wychodzi porównywalna do S-klasy :) Który następny? Bo pewnie znajdzie się tu jeszcze kilku zapaleńców hobbystów jakiejś marki :)

---------- Dodano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

A Bart30 skąd Ty takie słownictwo bierzesz :p Muszę na przeszkolenie się do Ciebie wybrać :p Kristoff ma lepsze bo ja miałem Wiesiowóz a Ty masz Sołtysowóz więc dawać Wójtowóz :p

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
audik jak by z tasmy zjechal tydzien temu naprawde zadbany i wiem ze doprowadzene go to takiego stanu kosztowalo sporo czasu i serca. pozdrawiam

mam nadzieje ze ja tez sie niedlugo pochwal ale niestety jestem od roku na atapie poszukiwan ale niezdradze co to dam mala podpowiedz kolega Bart30 nazwal by go dresowoz

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
to wiadomo kolego bo jestem fanatykiem marki ale nie zdradzam modelu miejmy nadzieje ze niedlugo sie cos fajnego utrafi. pozdro

Bart30

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Dąbrowa Górnicza
Fajne autka, widzę że trzymasz czystą serie super utrzymaną. Tak szczerze mówiąc to myślałem że właściciele warsztatów będą wozili się Mercami S-klasy albo czymś nowszym a tu proszę zamiłowania do aut z lat 90 no ale w sumie te zabawki, ich utrzymanie i doprowadzenie do ładu tak jak to było w moim przypadku to cena wychodzi porównywalna do S-klasy :) Który następny? Bo pewnie znajdzie się tu jeszcze kilku zapaleńców hobbystów jakiejś marki :)

---------- Dodano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------
Mimek,jak pojeździsz trochę po wioskach ,to zauważysz że prawie każdy sołtys wiochy jeździ paskiem b5,widziałem 4 w ciągu miesiąca,księża wybierają octavie 1 ,lub paski choć rzadziej,dresy z wiochy za pieniążki z ziemniaków bujają się golfami 3 lub jak któryś bogatszy to vectra b,pod dyskotekami na wiochach stoi po 3 sztuki.stąd moje nazwy na te autka.aczkolwiek sam bym kupił chętnie vectrę sri tak na chwilkę bo ogólnie nissan sunny (pulsar ) in progress lub tośka starlet glanza.
Pozdro.
Do ryszard410 : jak mi pokażesz starą 635 csi to nigdy tak nie powiem,reszta typu e34,e36 to kupa g.....wna warta.jeszcze na 850 bym się skusił bo ładna.
ale jak mi kto takiego podstawi to starą sprzedam do burdelu:)
http://moto.allegro.pl/mercedes-sl-500-cabrio-stan-idealny-czarny-wawa-i2157528504.html

Mimek

Anglikomaniak
Punktów
23
Miasto
Zalesie, Łańcut
Masz trochę racji :) Dlatego ja mam troszkę wyróżniającą się z tłumu innych vectrę :)

Do góry Bottom