• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto z irlandii, ale jednak nie.

Dzynu

Nowy
Punktów
0
Witam mam zamiar kupic auto które jest z irlandii, ale jest sporwadzone i nie jest u handlarza.
Jest on od faceta, który go chciał zrobić dla siebie, ale nie starczyło mu kasy. I je teraz sprzedaje, samo auto jeszcze nie jest zarejestrowane. Jak to wyglada teraz? dodam ze auto jest 600km ode mnie i pojechalbym pociagiem i chcialbym wrocic na kołach. prosze o pomoc jak i porady

sherves

Anglikomaniak
Punktów
73
Miasto
UK
Wytłumacz jeszcze raz o co Ci chodzi bo za bardzo nie wiadomo. Domyślam się że autko jest w PL i ktoś przerabiał ale.... zabrakło pieniędzy na rejestrację i chce sprzedać?

Dzynu

Nowy
Punktów
0
Auto jest w PL jeszcze nei zarejestrowane. Zamierzam je kupić, ale jest daleko ode mnie. I czy byłaby mozliwosc wrocic nim na kołach? kupic to ubezpieczenie na 31 dni co mozna u handlarzy kupic. Auto jest bez przekladki.

sherves

Anglikomaniak
Punktów
73
Miasto
UK
Jak kupisz ubezpieczenie możesz wrócić na kołach. Tylko musisz mieć jeszcze przegląd do kompletu

Dzynu

Nowy
Punktów
0
A jak to teraz wyglada z rejestracja anglikow bez przekladki? mozna? :)

sherves

Anglikomaniak
Punktów
73
Miasto
UK
No niestety nie można, musisz jeszcze trochę poczekać :)

Dzynu

Nowy
Punktów
0
Czytałem w internecie ze mieli wprowadzic od 1 stycznia 2015

sherves

Anglikomaniak
Punktów
73
Miasto
UK
Możliwe że pomylili ostatnie cyferki - miało być 2051 :). Kiedy tak naprawdę będzie możliwość nie wie nikt - może jutro, albo za rok.

Do góry Bottom