• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w UK] land rover freelander

artui

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Anglia
czarny td4 dwa siedzenia van.
zadramane nadkole, krak na szybie, sprawny .
1500Ł
filmik i foto na e mail

artui

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Anglia
wiesz naprade nnie mam czasu na opisy kazdego auta my rozbieramy i przerabiamy 300 samochodow dziennie
wiec wszystkie te wpisy sa z Ip i nie mam jak ich dodawac inaczej

Strikerm3

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Kozienice
300 Dziennie ;) tyle to można robić na taśmie produkcyjnej :) Co to za ogłoszenie bez zdjęć i z opisem zawartym w 3 słowach. Mimo braku czasu kolega miał czas się pochwalić ilością przerabianych autek lecz na zdjęcia i normalny opis czasu zabrakło.

pozdrawiam

artui

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Anglia
Witam Panowie
To jest kolejny raz gdy ktos z was zajmuje sie pouczaniem.
panowie nie przechwalamy sie tylko mowimy ze jestesmy zajeci.
Nie ujmujac nikomu ktos kto dostaje takie informacje jak od nas wie co ma z nimi zrobic, na dodatek na kazde zapytanie odpowiadam bezposrednio.
Fajnie ze zebrala sie tutaj gromadka gawedziarzy ale wiecie jak ktos chce zarabiac kase to wtedy zapraszam.
Naprawde mimo checi ale jest ciezko dogodzic wszystkim.
Odnosnie informacji ktore tutaj zamieszczamy sa to tylko informacyjne. wszystkie aktualne informacje podajemy na pw.
Wiec poszukujemy jeszcze dwoch stalych odbiorcow czesci samochodowych oraz aut LHD i RHD z terenu polski.
Wszystkie informacje na pw

homeras

Początkujący
Punktów
0
Miasto
łódź
re freelander

Nie pisz swojej spolszczonej angielszczyzny chlopaku bo az zal dupe sciska napisz po polsku dolacz zdjecia napisz cene jak czlowiek i zachowuj sie jak polak na polskiej stronie a swoj ala angielskich zostaw dla londynczykow ktorzy posieda tam z pol roku i polskiego zapominaja chyba ze umknelo ci slowo PĘKNIETA to juz ci pomagam

artui

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Anglia
Witam znow was.
Zastanawia mnie jak to jest ze na oferte o dokladne informacie poprosilo kilkadziesia osob. A wy grupa trzymajaca wladze tutaj macie jakies zawsze ALE.
Panowie aby wam wyjasnic znowusz. Nikt z nas nie zappomnial polskiego i nie jest tutaj po to by sie z kims spierac.
Zarejstrowalismuy sie tutaj kilka miesiecy temu by znalesc odbiorcow z Polski na samochody oraz czesci, Ci co z nami wspolpracuja wiedza jaki jest sposob wspolpracy z nami i chwala to co robimy.
My nie sprzedajemy tak samochodow jak( KOMIS LUB SPRZEDAWCA), jesli mamy oferte to ona jest aktualna tylko kilka godzin.
Wiec wspolpracujac z kilkaoma innymi portalami i to nie tylko w PL, wysylamy zawsze informacje w ten sam sposob, jesli jest ktos zainteresowany pyta osobiscie i otzrymuje odp.
Tak pracujemy od kilku lat i nasi stali odbiorcy wiedza co maja zrobic z informacja ktora wysylamy, wiec jesli jest jakas inna firma zainteresowana wspolpraca to zapraszamy. Jestesmy tutaj po to by zarabiac wiec pracujmy.
My nie chcemy reorganizowac waszego forum chcielismy zamiescic informacje tylko

kakti_88

Gaduła
Punktów
0
Miasto
Warszawa
re:

artui daj zdjęcia jakiegoś Waszego serwisu - placu czy czegoś potwierdzającego Waszą działalność i posiadanie faktyczne tych pojazdów. Plac spodziewam się że macie "ogromny" bo na pewno jesteście dużą firmą jak wasza firma daje Wam 300 sztuk przerobu.

Pozdrawiam i oczekuję z niecierpliwieniem na zdjęcia, które rozwieją wiele wątpliwości wielu osób :happy:

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
495
Miasto
łódzkie
nie ma sie co denerwować ale zrozum że pisanie "mam auto" jest nie bardzo bo jak dla mnie auto owszem ale rok wersja i cena i wtedy dzwonie,nie bede dzwonił tylko dlatego że ma ktos auto i żeby sie dowiadywać że cena wywalona w kosmos albo jakies uszkodzenia to rowież są koszty na telefon ale i czas,więc uważam że dający ogloszenie powinien pare słów napisać a pozniej już szczegóły na telefon typu ilu włascicieli,historia serwisowa dodatkowe wyposażenie itp.
o fotce już nie wspomne :)

artui

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Anglia
OK bo juz mam dosc tych waszych kometarzy.
To nie plac land rovera tylko plac na przeciwko ojego okna.
To jest ostatni nasz wpis na tym forum. zebrala sie tutaj brygada dyskutantow, a my nie mamy czasu na gadanie.
Jesli ktos jest zainteresowany zaptaszam.

artui

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Anglia
Teraz to nie rozumiem po co to. Chyba masz ochote podkreslic swoje przekonanie ze wszyscy tutaj zyja zle.
To posluchaj Ta fabryka z twojego linku jest od nas jakies 200mil wiec i ja i nikt z nas nie ma czasu na takie zbawy.
Nie rozumiem po co jest ta cala zabawa w ta przepychanke. Bo to ic nie wnosi doegocalego zamieszania.
Po za kilkoma gadaczami sa tutaj i osoby ktore wiedza co sie robi z naszymi ofertami.
Wiec sorry ale mylisz sie kolego myslac ze sprzedawal bym zeczy z fabryki oklamujac ludzi, nie tak dziala bizness wiec nie musisz byc klijentem ale nie wprowadzaj ludzi w blad. Jesli do wiadomosci publicznej wklejam foto to znaczy to ze mam to w zasiegu reki i moge tym dysponowac.
panowie nie mam ochoty na takie glupie gadki i jakies wklejki. Jesli ktos ma jakies pytania zapraszam udzielimy odp.

Tony

Bywalec
Punktów
0
Miasto
Wielkopolska
Przestań marudzić i pouczać o "bizness".
Chcesz tu coś sprzedać to się dostosuj i tyle. Daj opis, zdjęcia i cenę bo tego się wymaga.
Jak jesteś taki zalatany "pan bizness" to pewnie wiesz, że sporo swojego cennego czasu zaoszczędzisz jak podasz wszystkie dane od razu, wtedy nie będziesz musiał tracić swojego cennego "bizness czasu" na odpisywanie na pw.
Ciężko Ci się dostosować? Wolisz gadać swoje "bizness smuty" i się tłumaczyć zamiast dać jedno głupie zdjęcie tego co chcesz sprzedać i napisać o tym jedno zdanie.
Ułomny jesteś, ściemniasz czy co?

Udajesz takiego zarobionego biznesmena a twojej galerii na google w dziale części masz poobcinane fronty od takich śmieci że nawet nie chciało by mi się tego tutaj rozbierać bo części warte tyle co na złomie. Pracujesz pewnie na jakimś złomie i chcesz dorobić a biznesmena przygrywasz.

manolo

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrow Maz.
niestety dosc typowe i meczace zjawisko
ludzie nie podaja podstawowych informacji w ogloszeniach
potem czlowiek dzwoni i gada ze znudzonym facetem, ktory odebral juz setki tel... jezeli w ogole uda sie dodzwonic
albo sie czeka tygodniami na maila z odpowiedzia
a przeciez mozna sobie i innym zycie ulatwic no i czas zaoszczedzic
chyba ze ktos lubi sobie pogadac, co nie zmienia faktu ze jednak jakies reguly zostaly tutaj ustalone i obowiazuja...
wszystkich nie wylaczajac panow biznesssmenow ;)

Do góry Bottom