• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w PL] Nissan Largo ... TANIO

Punktów
0
Miasto
Bytom
[center:d8dc97694a] A TU DAJE LINK Z AUKCJI NA ALLEGRO !! LICYTACJA OD 1 ZŁ !!

http://www.allegro.pl/item713007395_largo_anglik_bez_ceny_minimalnej_wejdz.htm

Witam mam do sprzedania NISSANA LARGO ( VANETTE BRAT Nissana SERENA ) (Części itp niby pasuja z nissana sereny ... (Dla sympatyków sereny to niezły kąsek ponieważ może sobie ładnie odpicować swoją bryczke :) ) ( anglik ) z 1995 roku (BLACHARKA IDEALNA PODWOZIE I NADWAOZIE ) … Turbo diselek 2.0 … Autko wyposażone w elektryczne Szyby , el.szyber dach , el.lusterka , el,drzwi , auto alarm … Oprócz tego autko wyposażone jest jeszcze w podwójna klimatyzacje na przód i tył sterowana z deski rozdzielczej jak i z pilota ( można ustawić sobie z tyłu inna temperaturę jak i z przodu ) … Wspomaganie kierownicy jak i inne bajery … Autko ogólnie jest bardzo wygodne , tylne kanapy idzie obracać i składać na wszystkie sposoby , z tylnych kanap tak samo idzie złożyć sobie łóżko :] … W aucie jest bardzo dużo miejsca … Ok koniec tych wychwaleń auta … Teraz troszkę z drugiej strony medalu … Nie mam nic przed państwem do ukrycia … Co trzeba zrobić w aucie ? po 1 Jak wiadomo w aucie jest automatyczna skrzynia biegów.. Jak wiadamo co do automatów trzeba wymieniać oleje , czyścić skrzynie … Niedawno Skrzynia zaczła szwankować … Objawy są takie że auto jedzie z 3 min do rozgrzania oleju tylko na pierwszym biegu potem skrzynia chodzi … Byłem u 2 mechaników z tym i powiedzieli mi że to się zdarza i trzeba przedmuchać i wyczyścić skrzynię i wlać nowy olej (do nissana largo lub nissan serena ponieważ mają te same parametry i wymagania) CENA TEJ ROBOTY OKOŁO 400zł … Do tego trzeba by było nabić klimatyzacje ponieważ jeszcze dmucha ale już słabo … Ja do Anglii już nie wyjeżdżam więc nie remontuję tego auta … Na autku idzie dużo zarobić czy chociaż by rozebrać na części … Czy wywieść do angli i sprzedać w całości czy sprzedać w polsce komuś , na pewno będzie się opłacało kupić te auto E-mail ... akros@poczta.onet.pl WIECEJ FOTEK NA E-MAIL !!!
A TU DAJE LINK Z AUKCJI NA ALLEGRO !! LICYTACJA OD 1 ZŁ !!

http://www.allegro.pl/item713007395_largo_anglik_bez_ceny_minimalnej_wejdz.htm
[/center:d8dc97694a]

Załączniki

• obraz_002_523.jpg
    obraz_002_523.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 2
  • obraz_003_104.jpg
    obraz_003_104.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 3
  • obraz_018_113.jpg
    obraz_018_113.jpg
    388,3 KB · Wyświetleń: 2