• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w PL] mazda 6 diesel 2003

cezar

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
londyn
witam auto w stanie idealnym niestety ma uszkodzony silnik cena 11 000 do negocjacji pozdrawiam

cezar

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
londyn
hehhehhe za kase ktora oferujecie moge wam zalatwic mazde 626 pozdrawiam

MARSHALL1012

Początkujący
Punktów
0
Miasto
anglia , KĘPNO
z całym szacunkiem dla wszystkich forumowiczów a w szczególności szanownych kupujących!!! czy wy myślicie ze w angli auta za darmo rozdaja????????

prosze bardzo jedzcie do uk i znajdzcie sobie autko ktore w pl kosztuje ok 25 tys zl za 6500zl
a gdzie dola dla tira który to przewiezie, troszke powagi , pozdrawiam wszystkich szukajacych za pół darmo,,,, z gory dziekuje za mile odpowiedzi

jeszcze raz serdecznie pozdrawiam

vip-car

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
Łódź
www.przekładki.pl
Marshall a myślisz kolego że wszystkie mądrale to pojechali do UK a u nas w kraju to same gupole zostały.Skoro piszesz cenę 25 tyś zł. to policz kolego zakup 11000 transport 1500 silnik cirka 2500 rejestracja 1600 przekładka około 9000 razem 25600 po co mi angielski i śmieć z zepsutym silnikiem kupuję u nas bez problemu pod warunkiem że na silnik starczy 2500 i tak już przepłacasz.Pozdrawiam i troszkę zdrowego rozsądku

MARSHALL1012

Początkujący
Punktów
0
Miasto
anglia , KĘPNO
tak jak napisałem powyżej z całym szacunkiem dla wszystkich na tym forum

nie twierdze ze wszyscy madrale pojechali do uk a w pl tylko głupole zostali , jezeli ktos tak twierdzi to sam musi byc glupolem, chodzi mi tylko o to ze ludzie mysla ze w angli naprawde za darmo wszystko rozdaja , ale mniejsze z tym
mam nadzieje ze nikogo nie urazilem bo nie po to jest to forum
pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze owocnych zakupów i udanej sprzedazy

Do góry Bottom