MAZDA 6 KOMBI 2.0 TS 2004 WERSJA ANGIELSKA.
Samochód przyjechał z Anglii na kołach, posiada dowód V5c. Stan techniczny bardzo dobry. Autem poruszam się na co dzień nie ma z nim żadnych problemów, silnik skrzynia zawieszenie w znakomitej kondycji. Nic nie puka, nic nie stuka, silnik nie bierze oleju. Nie dawno zaświeciła się kontrolka silnika, na komputerze wyszło że to sonda, auto tak samo jeździ jak jeździło, nie pali więcej. Założone cztery jednakowe zimówki Michelin stan bardzo dobry. Aktualny przebieg 100 000 mil. Wizualnie auto ładnie się prezentuje, na zdjęciach dość brudne. Wnętrze zadbane. Posiada kilka zadrapań jak to auta z Anglii, przedni zderzak posiada zarysowania, z felg odchodzi farba, widoczne na foto. Więcej informacji chętnie udzielę telefonicznie, cena do rozsądnej negocjacji.
MOŻLIWA ZAMIANA NA INNE AUTO EUROPEJSKE TAŃSZE LUB DROŻSZE!!! Najbardziej interesowała bym mnie zamiana na: MAZDA 3 LUB 6 , AUDI A4 B6, LEXUS IS200, JAGUAR X-TYPE, S-TYPE, BMW E46, VW POLO, GOLF. Posiadasz inne auto, zadzwoń może się dogadamy.
Rozważę też zamianę na innego Anglika droższego lub tańszego!!!
MOŻLIWA TAKŻE ZAMIANA NA KTM 125 – 250 SX – EXC LUB ROWER DH – FR !!!
Czekam na ciekawe propozycje wraz ze zdjęciem, ceną oraz nr tel. Chwilowo nie ma mnie w Polsce, gdyby nie można było się do mnie dodzwonić proszę pisać sms oddzwonię, pozdrawiam!!!
Tel: 536 896 978
Email: sc.v10@wp.pl
Link do otomoto: http://otomoto.pl/show?id=C28351548&preview=1