• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[Auto w PL] Ford Mondeo MKIII 2.0 TDCI Ghia 2002r.

Status
Zamknięty.

kosmat21

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ząbki k/W-wy
Do sprzedania Ford Mondeo TDCI w wersji wyposażenia "Ghia"
Rok prod 2002. Auto ma uszkodzony bok jak na zdjęciu i ostatnio wystąpiła usterka związana z silnikiem. Odczuwalny spadek mocy i migająca kontrolka świec żarowych. Nie sprawdzałem tego u żadnego mechanika. Samochód normalnie odpala i jeździ, posiada nowe opony, radio ze zmieniarką i kodem do niego, dwa kluczyki, V5C..

Auto stoi w Ząbkach pod W-wą. Mam do niego kpl. dokumentów, umożliwiających ewentualną rejestrację.
Cena to 6000zł (do negocjacji)
606-832-049 Marcin
lub kosmat21@wp.pl w celu podesłania większej ilości zdjęć.

Załączniki

• 1_630.jpg
    1_630.jpg
    106,5 KB · Wyświetleń: 10
  • 2_104.jpg
    2_104.jpg
    88,9 KB · Wyświetleń: 12
  • 3_691.jpg
    3_691.jpg
    99,3 KB · Wyświetleń: 11
  • 4_150.jpg
    4_150.jpg
    119,6 KB · Wyświetleń: 12
  • 5_128.jpg
    5_128.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 11
  • 6_969.jpg
    6_969.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 8
  • 7_118.jpg
    7_118.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 8

krzychu--

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Łódź
mondeo

witam...kolego szczerze naprawde szczerze zycze powodzenia w sprzedazy w tej cenie..podac linki? za 5,5, 6 tys spokojnie kupisz niepoobijanego z dokumentami,, ,z normalnie pracujacym turbo.. nie chce cie martwic w tdci siadaly wtryski...komplet wtryskow ok 1500 zl + wymiana plus programowanie... lacznie ok 2200 zl... ponadto w tych wersjach byly wadliwe pompy paliwa ktore generowaly opilki metalu uszkadzajac wtryski...wiec o jej wymianie tez nalezaloby pomyslec.. ale to tylko takie uwagi...

mimo wszystko zycze szczerze powodzenia;) tylko informuje kolege zeby kolega nie byl zaskoczony;) :happy:

yez

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
to jak miga ta kontrolka od swiec to pompa na pewno do wymiany + wtryski mialem podobny przypadek te silniki sa bardzo wadliwe

kosmat21

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ząbki k/W-wy
jak ju napisałem wcześniej "cena do negocjacji"
negocjacja ma to do siebie, ze obie strony mogą negocjować :eek:kulary:
cene wystawiłem taką a nie inna bo nie handluję autami i nie jestem oblatany w temacie za mocno..
ja proponuję 4 tysie bo jak mi sie nie sprzeda za tyle to sobie go pomalu na czesci sprzedawal
duzo tu piszecie o naprawie pompy, wtryskow ale ja nie zamierzam tego naprawiac a Wy ( nie oszukujmy sie) raczej tez byscie tego nie robili...bo samochod ma taka wartosc jaka ma :jezor2:

KZ1

Anglikomaniak
Punktów
1
Miasto
Katowice
no dobrze ale ja nie kupie go od Ciebie na części żeby go rozebrać i sprzedać w częściach za 5000zł bo to żaden interes (bo te 5000 to będe miał po 3-4 miechach)

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
249
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
a ja kupiłem takiego w piątek z 2003 roku dwa zderzaki do malowania za 3800 zł
mechanicznie bdb

Pozdro
Rafał

invader

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Gniezno
Re: mondeo

krzychu-- napisał:
witam...kolego szczerze naprawde szczerze zycze powodzenia w sprzedazy w tej cenie..podac linki? za 5,5, 6 tys spokojnie kupisz niepoobijanego z dokumentami,, ,z normalnie pracujacym turbo.. nie chce cie martwic w tdci siadaly wtryski...komplet wtryskow ok 1500 zl + wymiana plus programowanie... lacznie ok 2200 zl... ponadto w tych wersjach byly wadliwe pompy paliwa ktore generowaly opilki metalu uszkadzajac wtryski...wiec o jej wymianie tez nalezaloby pomyslec.. ale to tylko takie uwagi...

mimo wszystko zycze szczerze powodzenia;) tylko informuje kolege zeby kolega nie byl zaskoczony;) :happy:

dokładnie tak -przerabiałem ten temat ostatnio ;)

co do ceny to faktycznie kosmos

m1to

Początkujący
Punktów
0
Miasto
KR
zweckform napisał:
a ja kupiłem takiego w piątek z 2003 roku dwa zderzaki do malowania za 3800 zł
mechanicznie bdb

Pozdro
Rafał

jakby ktoś miał takiego samego na sprzedaż jak zweckform kupił to z miejsca płacę

kosmat21

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ząbki k/W-wy
A miało to być tylko proste ogłoszenie do osoby zainteresowanej zakupem a nie przekazem z prośbą o cenne porady...
Niech mod tego forum już zamknie ten post, bo zmienił się widzę charakter ogłoszeń i będziecie się teraz pastwić nad moją ceną i chwalić swoimi zdobyczami. Gratuluję zakupu mondeo za 3800 i życzę więcej takich udanych transakcji ale miejscem do takich pogaduch są raczej inne posty - to jest giełda, auta - sprzedaż
dziękuję za porady i pozdrawiam :piwko:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom