• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Auto na części z GB

Donek95

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam. Panowie doświadczeni powiedzcie mi, proszę, jak długo sprzedają się części z jednego auta? Oczywiście mam tu na myśli silnik, skrzynię, zawieszenie i blachy, kierownica, klima, itd, bo nie liczę na to, że przez miesiąc, dwa czy trzy sprzedam też fotele i wykończenie wnętrza.

Z góry dziękuję za odpowiedzi. :)

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
zalezy jakie auto jakie wyposazenie itp. pamietaj ze sa auta ze duzo z niego nie wyciagniesz bo wnetrze to sa smieci ktore tylko sie nadaja na ogien. z blachami zalezy jak ze starych aut to wiecej zarobisz na zlomie niz sprzedajac je. nowe auta maja swoje plusy np blacha zejdzie szybko ale motory beda dlugo lezec. 0amietaj ze jak cie ekologia puknie to z trgo sie tak nie wylizesz i przyjdzie ci slono zaplacic wiec dla mnie to gra niewarta swieczki

Donek95

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Aj, zapomniałem napisać. Autka jakie chciałbym rozbierać to na początek bmw e39. I tego modelu dotyczy moje pytanie. Bo, że sprzedać to się prędzej czy później sprzeda, tylko jak szybko.
A ekologia, to fakt, ryzyko. Mam nadzieję, że będzie dobrze. W późniejszym czasie starałbym się to uregulować prawnie.

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
zycze ci nalepiej kolego ale zeby to robic legalnie potrzeba wkladu wiecej niz 500k pln.

Donek95

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że każdy co na allegro sprzedaje graty z jednego auta wsadził w podwórko i papiery ponad 500 koła? Bo ja w to szczerze wątpię. A właśnie o sprzedaży jednego auta tu mówię. Tak, żeby do pensji sobie dorobić.

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
niekoniecznie musi miec stacje demontarzu idzie to obejsc ale trzeba miec znajomosci. ale ci mowie ze jak cie ekologia puknie bedziesz mial lipe wiesz ryzyko zalezy od potencjalnego zarobku. z e39 kokosu nie wykrecisz. pozdrawiam

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
ja sie w to nie bawie ale slyszalem ze juz lepiej astra c diesel bo malo czesci do tego auta jest na polskim rynku.

Do góry Bottom