• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Austin london Taxi

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
chyba ze tak kolego jak masz czesci to popieram zainteresowanie bedziesz mial napewno, duzo ludzi sie do niej zapakuje no i jak klamot jest to sie naprawi tanim kosztem.
pozdrawiam

pipson

Początkujący
Punktów
0
Miasto
olsztyn
www.slubtaxi.olsztyn.pl
silnik 2.7 diesel taki sam jak w nissanie terrano wiec problemu nie ma z czesciami.jezeli mi cokolwiek padnie to tylko wystarczy wykrecic z jednej ktora mam w stodole i z powrotem na ulice.

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
Witam jak tam przekładka, już po, daj coś znać jak wyszła i czy już jeżdzi po drogach pozdrawiam

edward-dopke

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bolszewo
Witam
przepraszam p.Pawle ale widzę że ktoś mnie popędza
w tej chwili skoczyłem na dzisiaj a jest 02 w nocy -dla uściślenia
-taxi trafiła do mnie na warsztat 06 01
-niestety przekładka London Taxi to nie wycieczka na okoliczny szrot po części do beemy,adi i innych
-wiekszość prac to (jak to się ktoś wyraził tną i strugają chyba w domyśle ,,wariata''
-pod moją konsolą napewno nie będą zwisały węże ogrzewania jak to jest w tzw.ORYGINALE jak to niektórzy się rajcują-chyba że pomyliłem forum i mowa o egzemplarzach zabytkowych a nie użytkowych
-p.Piotr bedze dysponował bogatą bibloteką zdj.i myśle ze jak ja nie udostępni szegółów instrukcji dla warsztatów w celu skopiowania czyjeś pracy w szczególności istotnych spraw zmiany zawieszenia ,bardzo chętnie zaprosze kazdego niecierpliwego na pare dni do mnie aby popracował (nocleg bez problemu-na panienki nie ma czasu)
pozdrawiam p.niecierpliwego

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
jak nie chcesz udostępnić szczegółów to po co tu w ogóle piszesz? a może boisz się krytyki??

pipson

Początkujący
Punktów
0
Miasto
olsztyn
www.slubtaxi.olsztyn.pl
Panie Edwardzie-z mojej strony zadowolenie calkowite za wklad wlozony w moja taksoweczke i gleboki uklon.Prosze nie denerwowac nie postami innych-ja jako klient moge powiedziec ze kazdy..podkreslam slowo KAZDY kto trafi do pana zakladu wyjedzie taksowka przelozona w sposob profesjonalny.Piotr

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
-p.Piotr bedze dysponował bogatą bibloteką zdj.i myśle ze jak ja nie udostępni szegółów instrukcji dla warsztatów w celu skopiowania czyjeś pracy w szczególności istotnych spraw zmiany zawieszenia

kolego za takie podejscie braw odemnie nie dostaniesz, a feee

Mimek

Anglikomaniak
Punktów
23
Miasto
Zalesie, Łańcut
O jak ja bym chciał żeby każdy klient o mnie tak pisał choć deklarują się że napiszą na forum że polecają mój warsztat to i tak potem nie piszą :ke: ale chociaż dzwonią ich znajomi.... A tutaj gościa z góry polecają, bez zdjęć i dowodów :weez:

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
kolega zdjec podejzewam ni wstawi bo mu wstyd sie przechwalac jakoscia pracy.w ostatnim austinie nawet wycieraczki nie byly przelozoneto juz chyba cos mowi samo za siebie.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
wstawi nie wstawi jego sprawa, srednio mnie to interesuje, przyjdzie taxi na przekładke to sie pomysli i zrobi jak wiele innych wynalazków, wiedz jedno to forum powstało dzieki bezinteresownym opisom i pomocy którą okazuje kilkanascie osób, bez tej bazy nie było by tego i innych for

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
i co temat umarł? coś kolego nie chwalisz się przerobionym autem? a czasu minęło już sporo....

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
z tego co widziałem to auto było wystawione na sprzedaż więc dlatego też pewnie stronka upadła

Do góry Bottom