• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Austin london Taxi

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
Witam to może ja dodam parę słów od siebie wyszło kilkadziesiąt taxi z kierownicą po lewej stronie i znajomy posiada deskę wraz z wiązką oryginał lewa strona kupił w Niemczech z totalnej poobijanej gruszki jak trafi to do mnie to wrzucę fotki,jak dojedzie London Taxi to rzucę przekładkę ale moje pytanie co z przekładnią i pedałami czy wstawiać fotel,co z przegrodą pasażerów i jak z przeglądem? może ktoś podpowie ...:mur:
jesli ktoś coś wie to niech podpowie bo już boje się tej przekładki

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
ANGEELO to chyba pomyłka bo ja jeszcze nie mam tego autka u siebie ale jak coś to pomóż:zdrowie:

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
dzwonił do mnie koleś z Olsztyna o przeróbkę tego Austina z 92r chyba 2,8 silnik, ta sama historia o desce itd miał go kupować z Lublina i te auto miało jeździć jako taxi
Zgadzają się informacje?

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
to ten sam klient chyba szuka warsztatu lub ustala cenę takiej przekładki a dawno temu kontaktował sie z Tobą podawałeś mu jakąś cenę

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
jakiś tydzień temu, miał oddzwonić następnego dnia ale chyba jak widac na załączonym obrazku znalazł Ciebie bliżej

PAWEŁ74

Początkujący
Punktów
0
Miasto
OLSZTYN
on szuka wszędzie ale co z tego wyniknie zobaczę a przekładałeś takiego bo widzę że tu mało informacji
co z przekładnią i resztą Masz jakieś wiadomości

pipson

Początkujący
Punktów
0
Miasto
olsztyn
www.slubtaxi.olsztyn.pl
widze ze koledzy rozmawiaja o mnie i o moim samochodzie.....a wiec jestem w trakcie przekladki.efekty opisze ..mam nadzieje niedlugo.pozdrawiam

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
nie zapomnij wrzucic fotek pokazujacych dokladnie to co bylo przerabiane a nie jak poprzedni ukryj wszystko tz deska z kawalkow wycieraczki nie pzelozone itp. pozdrawiam i zycze powodzenia w pracach

pipson

Początkujący
Punktów
0
Miasto
olsztyn
www.slubtaxi.olsztyn.pl
przekladam w Bolszewie u pana Edwarda Dobke.widzialem kilka przerobionych przez niego taksowek i postanowilem swoja rowniez tam zrobic.efekty pokaze na forum.niedlugo mam nadzieje

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
tylko go przypilnuj bo nie widziałem żeby przerabiał np wycieraczki u mnie bez tego przeglądu nie zrobisz swoją drogą ile Cię to będzie kosztowało?

pawel z

Nowy
Punktów
0
Miasto
zakopane
gdzie kupić

Macie może jakieś namiary do osób które sprowadzają Austiny lub linki do stron ? Podeślijcie na forum

pipson

Początkujący
Punktów
0
Miasto
olsztyn
www.slubtaxi.olsztyn.pl
jade w tym tygodniu po austina.jezeli jestes zainteresowany napisz na pw.a co do przekladki mojego austina nie musze przerabiac wycieraczek bo tego nie wymagaja u mnie na przegladzie a co do ceny....troszke kosztuje ale nie moge zdradzic ile.w kazdym badz razie dwie strony zadowolone.bede mial rowniez siedzenie od strony pasazera i przegrode miedzy przednimi i tylnymi siedzeniami.czyli to wszystko na czym mi najbardziej zalezalo gdyz nie bedzie jezdzic do slubow tylko zarobkowo jako taxoweczka na ulicy

---------- Dodano 12-01-2012 o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano 10-01-2012 o 16:19 ----------

zdiecie przedstawia moja taksoweczke jeszcze przed przerobkami.jeszcze kilka tygodni i bedzie na naszych blachach...mam nadzieje.

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
zacznie ci sie jeb.c to napewno na gimeli zarobisz.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
wszedłeś na forum to podawaj wszystkie szczegóły a nie jakieś tajemnice tu cen nikt nie kryje

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
Oto chodzi niech nic nie kryje a nie tajemnice robi. Angelo a deske skad biora? tna i sztukuja z kawalkow czy moze z drzewa strugaja? A wycieraczki niprzelozone siadcza o amatrorszczyznie a nie dokladnej przekladce.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
gość zdobył deskę w wersji EU, a jeśli jej nie mają tną ją i kleją potem jakieś malowanie lub flokowanie - teoretuzuję ponieważ nigdy czegoś takiego nie robiłem, auto proste mechanicznie i elektronicznie więc dużo przeróbek nie powinno być

pipson

Początkujący
Punktów
0
Miasto
olsztyn
www.slubtaxi.olsztyn.pl
calosc przekladki lacznie z przegladem zerowym i przerobieniem sciany miedzy kierowca a pasazerami oraz wstawieniem dodatkowego siedzenia 4500 zl.a do kolegi ktory tak bardzo interesuje sie deska rozdzielcza-nie kleje,nie tne i nie kombinuje tylko kupilem z rozbitka w niemczech gdyz kilkadziesiat taksoweczek poszlo w swiat z kierownica z normalnej strony,

---------- Dodano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

zacznie ci sie jeb.c to napewno na gimeli zarobisz. ...................................przezorny ubezpieczony.mam 3 nastepne ktore stoja w stodole....

Do góry Bottom