• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Austin london Taxi

markas1967

Nowy
Punktów
0
Miasto
Grudziądz
Mam pytanie do stałych bywalców forum, a mianowicie czy da się przełożyć AUSTINA LONDON TAXI na wersje europejską, a jeżeli tak to jaki jest koszt ?

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
My jedziemy za tydzień taką oglądać bo klient się upiera ale nie wiem jeszcze czy się podejmiemy.
Co do deski to już je ktoś robi, co do reszty to podobno pasują graty od uwaga!!! Lublina.
Podobno ufo też ktoś widział, pożyjemy, zobaczymy.....

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
kurde ostatnio kilka dni temu oglądałem takie auto i tak się zastanawiałem czy są go tego jakies graty na przekładkę, he he od Lublina a to Ciekawe :)

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
z lublina do austina to raczej wątpie żeby cos podeszło,lublin współpracował z LDV montowali to w Andrychowie i tu juz nawet silniki były te same

cyranek

Anglikomaniak
Punktów
9
Miasto
Wadowice
wiem że silniki z andrychowa bo to obok nas, ale podobno magiel pasuje (pewnie tak samo jak w Land Roverze) <lol>

norbert

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Krosno Odrzanskie
Tam jest kolumna jak w Jimny.Pracy jest ale satysfakcja po skończeniu murowana.

norbert

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Krosno Odrzanskie
Bez zmiany przegrody pasażerów 3500 ze zmianą 5500

norbert

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Krosno Odrzanskie
Deskę przerabiasz.

edward-dopke

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bolszewo
Witam zajmuje się przekładkami London Taxi i nie tylko dla zainteresowanych info.zabytkowe.pl-historia odbudowy lub www.videobest.pl oczywiscie kokpit z kier.po lewej stronie oraz luksusowe wykończenie 500 605 706
przekładam na oryginalnych częściach bez kombinacji w stylu Lublin lub inny wynalazek oczywiście pod nadzorem rzeczoznawcy z przeglądem zerowym lub rejestracją .Pracę poprostu wykonujemy bez bzdetów w stylu najlepiej profesjonalnie -motto (nie chwal się zostaw to klientom)

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
wstaw dobre zdjęcia deski rozdzielczej i innych przerabianych elementów to ocenimy twoją pracę w linku który podałeś albo są słabe zdjęcia albo kokpit wygląda dość słabo przerobiony

edward-dopke

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bolszewo
witam-no i zaczeło się opiniowanie w stylu siedzę przed kompem i cenzoruje (TE ZDJECIA POKAZUJĄ FAZY PRODUKCJI) bardzo chętnie zapraszam zainteresowanych do dotkniecia i obejrzenia niz do oceny jakosci zdj.jeśli jestes naprawdę zainteresowany to skontaktuj się prywatnie.prosze o konkretne zapytania i naprawdę nie mam czasu polemizować z takiej klasy JURORAMI-jakoś nie czytałem tego typu uwag co do reklamowania się warsztatu który robi podobne prace-poprostu nic nie pokazano i nie ma co krytykować i basta
pozdrawiam szacownego RECENZENTA
500 605 706

edward-dopke

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bolszewo
Witam-prosze czytać wyszsze posty a nie przyklejac się do poszczególnych zdań porównanie dotyczyło spraw zawieszenia w innym temacie pisze o tzw.kopycie czyli szablonie -jeśli będziemy czepiali się szczegółów i poszczególnych słówek to niech początkowe zapytanie pozostanie bez odpowiedzi i cenzorzy będą mieli spokój.Na innym forum napisałem o sporym przebiegu zakupionej London 400 tyś mil no i napewno był to prawdziwy przebieg licznik nie wpadł w ręce tzw.progarmatorów liczników czyt.cofaczy przebiegu
pozdrawiam

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
wrzucie zdjecia bo bym zobaczyl z kiekawosci jak to wyglada i jaka jakosc wykonania tego. czesci to raczej mi sie wydaje orginalow nie ma a jak sa to ciezko dostac a wiec cena wysoka zmusza do kombinowania i rzezbienia. wiec wrzucie fotki to sie oceni jak to wyglada

edward-dopke

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Bolszewo
Witam jesli jesteś ciekawy co do mojej pracy -służę przykładem mojej pracy zgodnie z moim mottem o chwaleniu się z tego co widzę jesteś z okolic Poznania więc proszę dowiedz się o efekt mojej pracy w okolicach Poznania www.black-cab.pl - oferta 790 790 907
-dziękuje za KONKRETNE telefony zainteresowanych forumowiczów
pozdrawiam

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
wszystko piknie elegancko na tej stronce ale nie ma fotek tych co nas forumowiczow interesuja. jedyne co na stronce bylo to tylko pofotoshopowane zdjecia calego auta tylnich siedzen oraz z tylu auta zero fotek centalnie na deche.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
zapraszałeś kolego do oglądnięcia fotek, więc piszę, że albo słabe zdjęcia albo konsola wygląda na poklejoną i pomalowaną chcesz się chwalić to zrób to tak jak należy czyli daj dobre zdjęcia itd wtedy nikt się nie będzie czepiał

pawelszczecinek

Anglikomaniak
Punktów
3
Witam ale wycieraczki niechodząca w ta stronę ,światło przeciwmgielne nie z tej strony ,jak coś robić to od A do Z .angeelo ma racje .

Do góry Bottom