• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[AUTO W PL] Audi A4 B8.5 2014 2.0 TDI 215tys km.

AdamiPL

Nowy
Punktów
0
Miasto
Łowicz
Autem przyjechałem do Polski na kołach, niezawodny. Rozrząd wymieniony w zeszłym roku w ASO w UK (mam fakturę na to) .
Mechanicznie bez zastrzeżeń.
Jedynie co będzie do zrobienia prawy dolny wahacz.. (Po przyjeździe do PL wpadłem w dziurę i czasem trochę chrupie..) część zamówiona do wymiany będzie za jakieś 2 tygodnie.

Przebieg: 215 000 (jestem właścicielem od 3 lat).
Czarna skóra,
MMI 3G Plus z aktualnymi mapami + język Polski.
Działająca klimatyzacja.
Elektryczna klapa bagażnika
Doświetlanie zakrętów,
Poprzedni właściciel zrobił upgrade głośników i całkiem fajnie to gra.
18" koła, felgi nieco podrapane, opony zmienione 5tys km temu. (Goodyear f1 asymetric 3)
Przód tarcze i klocki zmienione 3 tys km temu.
Model poliftingowy z oryginalnym przebiegiem 210tys KM, auto pochodzi z 2014r w moim posiadaniu od 3 lat. Większość robiona na trasach.

Prawa strona przód błotnik bylo jakieś spore zarysowanie, było zatuszowane przez poprzedniego właściciela.. nie robiłem z tym nic, bo mnie nie przeszkadza. (widocznie na zdjęciu)

Na masce parę rysek..

Wymienię na coś większego A6 avant/A8 z nieco większym silnikiem.

Do auta mam pełny V5C na moje imię i nazwisko.

Ewentualnie sprzedam za 35 000zł do nego.
Auto świezo po przeglądzie w UK, jedyna wada jaka była to lampy zbyt wysoko ustawione, cała historia przeglądów do sprawdzenia na stronie rządowej UK.

Zdjęcia:
https://ibb.co/album/bAdjBF?fbclid=IwAR3uJRY3zLZr61FiJs0abIal4CaFh69GXFPFj74GZ03GdzrxgreWgrURONo

Kontakt priv lub na maila: reivendj@gmail.com

Do góry Bottom