• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Audi A4 b6 /b7 Jak Jest Naprawde

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Piszesz takie bzdety ze rece opadaja i az zal wchodzic na forum - a inni to czytaja i zachodza w glowe skad sie tacy idi..ci biora ?

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Generalnie moje pytanie jest proste i rzeczowe,system airbag ma kluczową rolę w kwestii bezpieczeństwa,pytam cię nie dlatego że się czepiam,pytam bo mam wątpliwości,proszę cie odpowiedz mi co robisz po obróceniu instalacji,zeby system w razie potrzeby zadziałał prawidłowo.Z mojego doświadczenia wynika jasno ze prawidłowo nie zadziała,dlatego proszę to wyjaśnić nie mnie,ale właśnie tym co to czytają...
Czy Twoim zdaniem to bzdety?:dol:

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Dla mnie bzdetem jest stwierdzenie ze po obroceniu wiazki elektrycznej pod deska "skrecasz w lewo a auto jedzie w prawo " Ty tez sie pod tym podpisujesz ? Jezeli tak to gratuluje IQ .Podobnie jak Ty mam swoje tajemnice ktorych nie ujawniam na forum . Zapewniam Ciebie jak i innych uzytkownikow forum ze wszystko dziala prawidlowo w zakresie dzialania AIR BAG . A tak na marginesie poduszki" nie czolowe "o ktorych piszesz nazywaja sie BOCZNE lub KURTYNOWE . Poza tym jak dbasz o innych co czytaja forum wyjasnij w jaki sposob wstawiasz sciane grodziowa w pasku nie wyjmujac szyby czolowej i to w 24 godz. Gwarantuje Ci ze bedziesz mial bardzo duze grono zainteresowanych ze mna na czele.

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Nie mam zamiaru wszystkich za rączkę prowadzić,musiałem wypracować swoje metody,ale z tymi poduszkami to zwykła ściema,wiem na sto procent ze nie zadziałają jak należy i to mnie martwi.Nie interesuje mnie jak to robisz bo nie potrzebuję znać sposobu na niepotrzebną robotę,ale skoro ktoś ma tym jeździć,to powinien mieć świadomośc tego ze nie wszystko jest ok.
Moje zdanie jest takie,nie ważne co ja myślę,ważne zeby klient miał świadomośc co go czeka jak będzie małe bum.
Dla mnie bzdetem jest stwierdzenie ze po obroceniu wiazki elektrycznej pod deska "skrecasz w lewo a auto jedzie w prawo " Ty tez sie pod tym podpisujesz ? Jezeli tak to gratuluje IQ
Dobrze wiesz ze nie chodzi mi o to,tylko o airbag...na niewygodne pytania trzeba też odpowiadać.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
nikt rozumny nie odwraca całej instalacji tylko rozplata i zaplata tą pod deską,czyjniki boczne i instalacja do nich zostaje nie ruszona,wiec jaki problem z bum bo nierozumiem ?

kristoff

Zaufany warsztat
Punktów
284
Miasto
Wrocław
Widzisz Rysiu dzieki Tobie wreszcie dotarlo , a ja podobnie jak inni chcialbym sie dowiedziec jak to jest z ta sciana - w koncu to jest przekladnia kierownicza i kazdy powinien miec swiadomosc jak to jest zamontowane . Powiesz nam czy tez nas "olejesz " w imie swoich "wypracowanych metod"

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
najwiekszy problem w tym aucie jak slyszalem od kupla jest wyjac magiel jak jest wersja quatro

demonvinci

Nowy
Punktów
0
Nie wiem jak inni ale ja wiazke pod deska obracam , potrzebne przewody przedluzam . Auto bardzo przyjemne w przekladce . Zero ciecia i spawania . Na wykonana prace udzielam roczna gwarancje .

Witam, jaki koszt przekładki a4 b6 avant skóro-alcantara. BEX quattro

fełtek

Początkujący
Punktów
0
Witam. Koszt to 6500.
Mogę kupić A6 B6 1.8T Avant. BEX. I może zdecyduje się na usługę Pana.
We wnętrzu jest kolorowy Fis i Duża nawi. Skrzynia Tiptronic.
Czy przy przekladce zostanie mi kolorowy fis i duza navi ? Bo koszty tego nie są małe jak patrzę ile kosztują.

Do góry Bottom