• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

audi a4 b6 1.8t quattro

gaxik

Nowy
Punktów
0
Miasto
Piaseczno
witam mam 2 samochodzik audi a4 quattro, i moje pytanie brzmi czy ciezko sie to przerabia duza ingerencja jakas wgre wchodzi? i jaka cena z czesciami za przekladke.

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
kolega widzę żę z Piaseczna, najpierw załatw temat rejestracji auta bo podobno w Piasecznie nie zarejestrujesz

apollo

Zaufany warsztat
Punktów
73
Miasto
Konin
www.przerabiacze.pl
Akurat z Audi można za 80zł kupić to głupawe zaświadczenie, nazwijmy je umownie homologacją, chociaż doskonale wiem że to nie żadna homologacja. Klienci tak to nazywają i wszyscy wiedzą o co chodzi. Przerabialiśmy Audi do Piaseczna i udało się zarejestrować przy pomocy tego papierka.

apollo

Zaufany warsztat
Punktów
73
Miasto
Konin
www.przerabiacze.pl
Jeśli pójdziesz do dilera Audi i tylko powiesz że masz przerobionego anglika to tam od razu wiedzą o co chodzi.
Skanu nie mam, ale chyba ktoś na forum to przedstawiał. Jest tam napisane tylko że samochód o tym nr VIN jest homologowany do ruchu lewo i prawostronnego. W każdym razie (wbrew powszechnej opinii) nie ma znaczenia czy auto się tnie przy przeróbce czy są zaślepki. Za te 80 zł dostajesz to co kocha wielu urzędników czyli nic nie wnoszący do sprawy papierek.

Do góry Bottom