• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

ASTRA H CABRIO - PROBLEM Z UCHYLANIEM SIĘ SZYB

djperzyk

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie
Mam drobny problem z astrą h twintop po przekładce z anglika
Wszystko działa bez problemu , jednym mankamentem jest to , że przy otwieraniu drzwi lewych - opuszcza mi się szyba prawa i na odwrót
Instalacja drzwi zamieniona (tylko instalacja) czy w drzwiach jest może jakiś moduł który trzeba też podmienić .
Z góry dziękuję pomoc

bart44

Początkujący
Punktów
0
Kable trzeba przerobić przy słupkach z prawej na lewą i odwrotnie oraz pinowanie lusterek poza działającymi szybami na odwrót zapewne po odtworzeniu drzwi kierowcy nie podswietla ci się licznik

djperzyk

Początkujący
Punktów
0
instalacja z podłogi została przerzucona z lewej na prawą stroną , lusterka przepinowane i szyby też . wszystko działa ok, tylko przy otwieraniu drzwi uchylają się szyba odwrotnie ......?
co do licznika to muszę sprawdzić !!!!
dziękuję z góry za podpowiedź ...

Sharadurr

Nowy
Punktów
0
Witam serdecznie
Mam drobny problem z astrą h twintop po przekładce z anglika
Wszystko działa bez problemu , jednym mankamentem jest to , że przy otwieraniu drzwi lewych - opuszcza mi się szyba prawa i na odwrót
Instalacja drzwi zamieniona (tylko instalacja) czy w drzwiach jest może jakiś moduł który trzeba też podmienić .
Z góry dziękuję pomoc

Cześć,
Jako że minęło już trochę czasu od Twojego posta, jestem ciekaw, czy udało CI się załatwić temat?
Też mam Astrę H TT i rozważam przekładkę. Robiłeś sam, czy w oddałeś do warsztatu? Ile $$$ Cię wyszła całość operacji?
Pozdrawiam!

Do góry Bottom