• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Anglikiem po polskich drogach

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Wiem, wiem, wiem, dyskusji na ten temat jest na forum z milion i kazdy ma swoją opinie na te temat ale ja chcialem teraz poza pustymi slowami zademonstrowac także filmik o tym jak to "pieknie", "latwo" i bezstresowo sie jezdzi anglikiem po naszych wspanialych cztero pasmowych autostradach:

[video=youtube;6YDqI6ep6dY]http://www.youtube.com/watch?v=6YDqI6ep6dY[/video]

Ciekawe jakby jechal jakby byl sam, kto by mu mowil czy ma wolne czy nie :ke:

waldek77

Anglikomaniak
Punktów
3
Miasto
mazowieckie
Na pewno kierowca tego auta jechał by zdecydowanie wolniej,ostrożniej by wyprzedzał i troszkę pużniej dotarł do celu:gora:

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Czekałam na jakieś bum a tu nic się nie stało :(

Galgan

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Slupsk
Sam jechalem nie raz i gdyby nie pasazer to niezleby sie czlowiek upocil

kaczek2

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczecin
Jeżdżę anglikiem już od 2 lat po Polsce. Jeśli ktoś ma "łeb na karku" to potrafi wyprzedzić bez problemu. Ale jeśli jedzie za 17 metrowym zespołem pojazdów i trzyma się mu na "tyłku" to nie ma szans zobaczyć czy coś jedzie. Trzeba trzymać kilku metrowy odstęp. Jadąc anglikiem trzeba patrzeć inaczej niż jadąc europejczykiem. Powinno się wypatrywać szansy na wyprzedzenie na zakrętach gdzie mamy przewagę widzenia z kąta z racji siedzenia po prawej stronie. Jazda po mieście nie sprawia najmniejszego problemu. Pozdrawiam.

polaris300

Początkujący
Punktów
0
Miasto
koszalin
Nie wiem czemu,ale smiesza mnie wypowiedzi ludzi ktorzy twierdza ze anglikiem w pl jezdzi sie bezproblemowo.Jezdzilem rok wiec wiem o czym mowie.Uzywane auta w uk sa tansze po to zeby zostalo na przekladke i jezdzic normalnie.Pzdr.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
prawdziwe duraki

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
No taki własnie zawodnik boss ze wschodu w taki właśnie sposób i to na dwóch gazach zabił mojego kolege z klasy a żona z dzieckiem rok czasu po szpitalach leżeli. Kiedy sąd wezwał owego pana na rozprawe to żałował i mówił że ma ciężką sytuacje materialną i aby go nie zamykali no i ruski nadal sie ślizga a kobieta ani grosza nie widziała zadość uczynienia o kosztach leczenia nie wspomne.

matik43

Użytkownik zbanowany
Punktów
6
Miasto
wolbrom
Ten filmik akurat do końca nie jest wiarygodny, owszem ruski dawał do pieca ale zauważcie tam gdzie on wszystkich wyprzedza, wszyscy hamują i nawet ci jadacy przed nim.Prawdo podobnie miał założonego koguta na dachu i dla tego sobie tak poczynał on na przypał na pewno nie jechał

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
anglikiem z kogutem ? hehe

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
i wlasnie po to szczeniaki bedą kupować angliki bo wkoncu zamiast wski bedzie ich stać na jakiegos eskorta rhd............ hehe "tylko nie jayeeep" :cenzura:

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
ale burak za kierownica tego m3. hehe i te jego teorie o co chodzi z tym m. PO przeciez nie kazdy wie ze M skrot od MOTOSPORT.

Do góry Bottom