• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Angliki.info - zlot forumowiczy - lista zainteresowanych

divorski

Anglikomaniak
Punktów
2
Miasto
kraków
przykro mi chętnie bym się s potkał ale chwilowo jestem nieobecny w polsce szkoda byłoby bardzo miłe spotkanie sorki.

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
moge sie podjac organizacji zlotu forum. Wiem ze jest to miska plan i chetnie mu w tym pomoge. organizowalem juz pare imprez i z tym nie bede mial problemu tez. Najlepiej zaczac dzialac odrazu. trzeba stwozyc liste chetnych zorganizowac lokal i zlot bedzie. najlepiej zlot zorganizowac w sobote bo jest to dla wiekszosci dzien wolny od pracy. co do miejsca mysle ze wlkp bedzie dobrym miejscem dlatego ze lezy w centrum polski. zeby w tym roku pomysl wypalil trzeba dzialac szybko

Misiek

VIP
Punktów
82
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Tak trzeba dzialac szybko, mam liste osrodkow otwarta na pulpicie od kilku tygodni ale nie moge znalezc chwili czasu zeby sie za to konkretnie zabrac. Zlot powinien trwac przynajmniej 2 dni a optymalnie od piatku do niedzieli, czyli dwa noclegi no i oczywiscie musza byc jakies atrakcje typu quady.

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
wiadomo o co chodzi mam miejsce nawet bedzie spoko cenowo tez. jest jezioro domki letniskowe i mysle ze sie po fajnych pieniadzach sie ogarnie. atrakcji w miare tam bedzie napewno bo jest to las tak jak piszesz quady by byly dobre i moze tez wypozyczenie paint bala.

zweckform

Zaufany warsztat
Punktów
248
Miasto
Grodzisk Mazowiecki
Jarek Ty to lepiej już powoli się pakuj do auta bo przez całą Polskę przejechać przy naszych drogach to ze 3 dni Ci zejdzie :)

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
centrum Polski jest w miejscowości Piątek woj. łódzkie i proponuję w tym kierunku szukać

Marlena

Zaufany warsztat
Punktów
80
Miasto
Rawa Mazowiecka
www.przekladkianglikow.pl
Najbliżej do Piątku ma rys00 :)

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
do piątku mam 4 dni :)
centrum to może i jest ale oprócz komisu z przyczepami kampingowymi to niebardzo jest gdzie przenocować,

ryszard410

Anglikomaniak
Punktów
24
Miasto
poznan
wazne tez zeby byla dobra baza noclegowa domki kampingowe tanio i fajnie. do tego jakies jezioro las i tp napewno nie poznan bo juz miskowi przeslalem moja propozycje miejsca.

Mimek

Anglikomaniak
Punktów
23
Miasto
Zalesie, Łańcut
To Ryś w warsztacie nocleg zapewni :D

---------- Dodano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

W nocy sie mu ze 3 autka hobbystycznie przełoży.

rys00

Zaufany warsztat
Punktów
493
Miasto
łódzkie
już mi sie zaczyna pomysła podobać

magik

Anglikomaniak
Punktów
22
Miasto
gdzieś w polsce
rysiu i tak jak co roku nie wypał z tego zlotu :zlosc: i tyle w tym temacie chłopy kombinują a i tak lipa z tym tematem

Do góry Bottom