• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

a4 b6 brak polaczenia ze sterownikiem airbag

Kriss-85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
śląskie
wszystko ladnie pieknie, wszystko chodzi a tu bęc, nie moge skasowac bledu poduszek bo co sie okazalo nie ma kontaktu wogole z sterownikiem, sprawdzilem bezpieczniki, rozebralem juz tunel, wypialem kostke, piny raczej sa ok, sam sterownik tez ma mase, jak sprawdzic czy np idzie sygnal do kostki aby srawdzic kazdy kabelek ewentualnie gdzie dalej szukac przyczyny ?

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Jaki masz program? spróbować warto innym,ja mam kilka programów i czasem właśnie z air bagiem jest problem w polskim vagu np.vag com też czasem kilka razy nie wejdzie,ale was zawsze da radę. Możesz ,,organoleptycznie'' sprawdzić can czy jest połaczenie z magistralą.

Kriss-85

Początkujący
Punktów
0
Miasto
śląskie
ja mam vaga i nie chcial mi sie polaczyc, ale pracuje na warsztacie a tam juz jest komputer z wysokiej polki, i mi dzis sprawdzali kilka razy i poprostu wogole ich nie widzi. Ale to jak bo nie rozumie ? niby jak mam to sprawdzic

---------- Dodano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

vag 4.9 tak jakby laczy sie na krotka chwile poczym wywala mase bledow w windowsie 'acces violation at adress 0040DA84. Read of adress 00000270 ?

mazurekandrzej33.

Użytkownik zbanowany
Punktów
0
Miasto
cie wylali?
Sprawdź kabelki od cana czy nie są gdzieś przerwane,czarów nie ma,jak nie ma połączenia z canem to komputer nie widzi sensora.

Do góry Bottom