• Witamy na Forum Anglików!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

2001 Mazda 626 2.0 TDI lub alternatywa

Punktów
0
Miasto
Warszawa
Witam

Jestem nowy na forum i widze ze jest duzo duzo duzo pomocnych informacji a propos przekladki kierownicy z anglika. Moja sytuacja jest taka, ze mieszkam w Irlandii i jezdze 01 Mazda 626 2.0 TDI. Zastanawiam sie jaki bylby koszt przekladki kierownicy, bo lubie ten samochod i chcialbym nim jezdzic dalej.
Jezeli jednak okazaloby sie, ze przekladka mazdy jest dosc droga (jak sie doczytalem w niektorych postach) to moze moglibyscie mi zasugerowac inny samochod i wersje, ktory moglbym sobie kupic na powrot. Moze sa jakies samochody ktore sa przystosowane podczas budowy na kierownice z obu stron.
Moze tez mielibyscie do polecenia jakies dobre zaklady mechaniki samochodowej w warszawie zajmujace sie tego typu konwersja?

Dziekuje bardzo za pomoc

Marek

---------- Dodano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Doczytalem sie, ze Vauxhalle - Ople da sie latwo przelozyc, zastanawiam sie, czy ktos tu na forum to robil?

angeelo

Forumowy grafik
Zaufany warsztat
Punktów
90
Miasto
Działdowo Warm-Maz
wybierz auto ktore będzie Ci się podobało przecież sam tego przekładal nie będziesz a jak coś namierzysz to pytaj o ceny na forum

Do góry Bottom